Cześć, jakie są wasze doświadczenia z citalopramem?
Chodzi mi w szczególności o rozpoczęcie stosowania leku. Brałam go przez 3 lata i działał naprawdę dobrze. W zeszłym roku odstawiłam i aktualnie musiałam do niego wrócić ze względu na nasilenie się nerwicy. Dziś jest 3 dzień gdy biorę 10 mg (pol tabletki) i czuje się mega senna, ale w nocy co chwile się wybudzam z okropnym lękiem i natrętnymi myślami. Do tego nie mam energii i czuję jakby drżenie wewnątrz całego ciała, nie wiem czy jest to spowodowane tabletkami czy jedynie moim stresem.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Citalopram ( wasze doświadczenia)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Lek musi się wkręcić, potrzebuję czasu. Często jest tak że na początku brania leku jest nawet gorsze samopoczucie niż to które nas zmusiło to jego przyjmowania. Brałaś go 3 lata więc pewnie dla Ciebie był skuteczny i tak o tym myśl że znasz go bardzo dobrze i sama wiesz jak na Ciebie działał więc i teraz zadziała tylko potrzebny jest czas i cierpliwość.wiktoriawiktoria pisze: ↑21 lipca 2023, o 17:00Cześć, jakie są wasze doświadczenia z citalopramem?
Chodzi mi w szczególności o rozpoczęcie stosowania leku. Brałam go przez 3 lata i działał naprawdę dobrze. W zeszłym roku odstawiłam i aktualnie musiałam do niego wrócić ze względu na nasilenie się nerwicy. Dziś jest 3 dzień gdy biorę 10 mg (pol tabletki) i czuje się mega senna, ale w nocy co chwile się wybudzam z okropnym lękiem i natrętnymi myślami. Do tego nie mam energii i czuję jakby drżenie wewnątrz całego ciała, nie wiem czy jest to spowodowane tabletkami czy jedynie moim stresem.