Hej wam. Mam taki pewien problem bo dziś rano wyskoczyłam na 20 minut na słońce zeby mnie trochę podsmażyło. Zrobiło mi się po 10 minutach czarno przed oczami, miałam dziwny posmak w ustach i ledwo wstałam aby dojść do domu. Moja nerwica ogólnie kręci się wokół tego że boje się zemdleć i teraz nie wiem czy to nie znowu nerwica tym razem.
Dwa dni temu w samochodzie też mi się tak zrobiło, najgorszy jest ten posmak w ustach, a to chyba nie jest nerwicowe.
Jest upał ale pije sporo wody, biore witaminy itp. SKonczyłam z głodzeniem się ale nadal mi się przytrafiają takie sytuacje.
Nie wiem czy to od upału moze być czy jednak nerwicowe
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Upały a nerwica
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
A nakrecalas sie przed tym jak szlas sie smazyc? ;p
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak nie załozyłaś nic na głowę to normalne,że Ci się zrobiło niedobrze,ludziom bez nerwicy tez na pełnym słońcu może tak być
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Medea
Ja mam teraz pogorszenie po raz trzeci i każde z nich występowało zawsze podczas lata.Troche to dziwne,bo słońce powinno przyczyniać się do dobrego samopoczucia a tu jednak jest odwrotnie.
„To też minie”…bo wszystko przemija 

-
Jak ma sie człowiek dobrze czuć, jak jest upał dzień w dzień od 2 tygodni i zapowiadają jeszcze do końca sierpnia w sumie upały?
Nie znam nikogo z rodziny i znajomych, który czuje się dobrze i nie narzeka na skwar.
Jak jest 33 w cieniu, duchota dzień w dzień, to co sie dziwić ze nerwicowiec jeszcze gorzej znosi takie warunki?
W sklepach klimy i wentylatory schodzą na pniu.
Człowiek bez nerwicy czuje się fatalnie...
Nie znam nikogo z rodziny i znajomych, który czuje się dobrze i nie narzeka na skwar.
Jak jest 33 w cieniu, duchota dzień w dzień, to co sie dziwić ze nerwicowiec jeszcze gorzej znosi takie warunki?
W sklepach klimy i wentylatory schodzą na pniu.
Człowiek bez nerwicy czuje się fatalnie...