Nie da się wyszukać takiego tematu, a nie ma nic tutaj w dziale zdrowotnym o bólu głowy. Niestety mam dziwne objawy, chociaż jeszcze miesiąc temu miałam badanie krwi i było wszystko ok, a rok temu rezonans głowy... to zaczęłam tydzień temu wieczorem mieć bóle głowy straszne, przy lekkim chociażby pochylaniu głowy rozsadza mnie ból czoła. Bez żadnych innych objawów typu katar... w niedzielę dostałam w nocy gorączki 38,5. Byłam u lekarza i przepisał mi tylko silniejsze przeciwbólowe i kazał obserwować, miało być to spowodowane miesiączką bo ostatnio miewałam takie silne bóle w ramach pms. A teraz miesiączka przyszła i poszła a ból został... dostałam skoerowanie na rentgen zatok i różne badania z krwi. Ale oczywiście się martwię i wkręcam na 1000 sposobów jednak nie czytam już w necie odkąd znalazłam informację że taki ból to zagrożenie życia :/ Miał ktoś coś takiego? Dzisiaj mi jeszcze zaczęło zatykać jedno ucho. Tylko już z tymi dodatkowymi obkawami nie chcę przesadzać bo za bardzo się już wsłuchuję w siebie

-- 9 czerwca 2016, o 20:39 --
Aha - nie jest to migrena bo nie mam nadwrażliwości naświatło ani z jednej strony bólu, tylko ból jest po zmianie położenia albo minimalnym choć wstrząsie (np.przy chodzeniu masakra)... Ktoś tak miał?