Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uderzenie gorąca a po chwili twarz jak burak czerwona
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czemu na widok dziecka,dostaje czegoś takiego jak uderzenie gorąca i później momentalnie robię się na twarzy czerwony jak burak. Dziwne mi myśli krążą .
-
Tylko jedno słowo mi się nasuwa na myśl.
-
Tak samo mam jak ktoś zacznie coś w takim stylu "mam do Ciebie pytanie". Tylko że nie jest te uderzenie takie mocne i nie robię się tak mocno czerwony
-
Nie mogę tego rozgryźć dlaczego tak się dzieje.
-
Miał ktoś coś podobnego ?
- Juliaaa78569
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nerwica powoduje naprawdę masę objawów z uwagi na mocne przeciążenie układu nerwowego.
Nie ma sensu ich rozdzielać. Twoje są bardzo typowe więc zamiast je analizować spróbuj je przyjąć, ucinać analizy i zająć się odburzaniem, czyli uczeniem nowych reakcji na lęk i stres
Nie ma sensu ich rozdzielać. Twoje są bardzo typowe więc zamiast je analizować spróbuj je przyjąć, ucinać analizy i zająć się odburzaniem, czyli uczeniem nowych reakcji na lęk i stres

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Co masz na myśli pisząc dziwne myśli? Pisz precyzyjniej wtedy łatwiej odpowiedzieć.KubaKubanczyk pisze: ↑24 maja 2023, o 19:11Czemu na widok dziecka,dostaje czegoś takiego jak uderzenie gorąca i później momentalnie robię się na twarzy czerwony jak burak. Dziwne mi myśli krążą .
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
Chodzi o to że ja nie wiem co mam myśleć na ten temat, widzę dziecko robię się czerwony jak burak na ryju i nie wiem o co z tym chodzi. Myśli mi takie krążą od przedawkowania amfetaminy po dzieciolubstwoKatja pisze: ↑28 maja 2023, o 09:55Co masz na myśli pisząc dziwne myśli? Pisz precyzyjniej wtedy łatwiej odpowiedzieć.KubaKubanczyk pisze: ↑24 maja 2023, o 19:11Czemu na widok dziecka,dostaje czegoś takiego jak uderzenie gorąca i później momentalnie robię się na twarzy czerwony jak burak. Dziwne mi myśli krążą .
-
Nie znam powodu,dlaczego tak się dzieje a głowa z minuty na minutę wymyśla co innego...co mam zrobic żeby tak się nie działo.