Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Uczucie napięcia

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
mahut3
Zarejestrowany Użytkownik

23 sierpnia 2017, o 11:15

Czy to normalne że w nerwicy od 3 lat jest ciągle napięcie bywały lepsze okresy ale jednak to nie to co ma być ciągle jakieś uczucie nie pokoju... Delikatnego lęku i towarzyszy temu ciągle skupianie się na swoim samopoczuciu? I uczucie wyobcowania takiego trochę dodam że zwiększa się to jak się nakręcę czymś choroby itp. Jak sobie z tym radzić niby jest ok a to jednak przeszkadza cały czas muszę się czymś zajmować żeby to minimalizować a to trochę już mnie meczy. Wgl podatny jestem na sugestie czytanie o chorobach psychicznych itp
Awatar użytkownika
Pawcio
Odważny i aktywny forumowicz

23 sierpnia 2017, o 11:47

mahut3 pisze:
23 sierpnia 2017, o 11:15
Czy to normalne że w nerwicy od 3 lat jest ciągle napięcie bywały lepsze okresy ale jednak to nie to co ma być ciągle jakieś uczucie nie pokoju... Delikatnego lęku i towarzyszy temu ciągle skupianie się na swoim samopoczuciu? I uczucie wyobcowania takiego trochę dodam że zwiększa się to jak się nakręcę czymś choroby itp. Jak sobie z tym radzić niby jest ok a to jednak przeszkadza cały czas muszę się czymś zajmować żeby to minimalizować a to trochę już mnie meczy. Wgl podatny jestem na sugestie czytanie o chorobach psychicznych itp
Cześć ,
Tak jest to normalna sprawa niestety .
Czytałeś , słuchałeś tematy na forum na temat akceptacji ?
Paweł
mahut3
Zarejestrowany Użytkownik

23 sierpnia 2017, o 12:11

Czytałem ale to uczucie niepewności i tak mnie dobija
ODPOWIEDZ