Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Uczucie jakby zwolnił czas

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

23 marca 2018, o 12:41

Hej mieliście może takie dziwne uczucie jakby czas zbyt wolno płynął? Taka niecierpliwość jakby i lęk przy tym ?
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
GaunterODim
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

24 marca 2018, o 11:22

whyisthat pisze:
Hej mieliście może takie dziwne uczucie jakby czas zbyt wolno płynął? Taka niecierpliwość jakby i lęk przy tym ?
Hej. Ja miałem bardzo często coś takiego zwłaszcza w początkowej fazie nerwicy :DD Np. jechałem sobie samochodem X czasu i za chwilę się dziwiłem że przejechałem np. tylko 1KM a czasowo czułem jakbym miał przez ten czas z 5 przejechać. Z chodzeniem podobnie. Było jeszcze tak że obraz mi się tak jakby "zacinał" i idąc miałem czasem wrażenie jakbym w miejscu stał.
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

25 marca 2018, o 11:05

GaunterODim pisze:
24 marca 2018, o 11:22
whyisthat pisze:
Hej. Ja miałem bardzo często coś takiego zwłaszcza w początkowej fazie nerwicy :DD Np. jechałem sobie samochodem X czasu i za chwilę się dziwiłem że przejechałem np. tylko 1KM a czasowo czułem jakbym miał przez ten czas z 5 przejechać. Z chodzeniem podobnie. Było jeszcze tak że obraz mi się tak jakby "zacinał" i idąc miałem czasem wrażenie jakbym w miejscu stał.
A to też chyba kiedyś tak miałem. Gorszy jest np lęk że w trakcie jazdy gdy np jadę jako pasażer nagle wysiądę albo z jakiegoś miejsca bez przyczyny uciekne i choć wiem że to nerwica to i tak lęk jakiś tam jest
Reap what you sow!
ODPOWIEDZ