Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uczucie beznadziejności pustki
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witam.
Kurczę tak mi już dobrze szło przez cały tydzień miałem natręta o małym nasileniu,od wczoraj tak jakby coś pękło we mnie,pojawiło takie uczucie pustki,beznadziejności,smutku,pustki tak jakbym bul w jakimś dołku.Czy ro jest kryzys?przychodza mi od razu myśli ze to początek jakiejś depresji :/ naprawdę mam w życiu się z czego cieszyć,chociażby mam wspaniała córkę i nie wiem dlaczego mam takie uczucie takiej załamki.Czy Wy tez tak mieliście bądź tak macie?jak sobie z tym radziliście ?
Kurczę tak mi już dobrze szło przez cały tydzień miałem natręta o małym nasileniu,od wczoraj tak jakby coś pękło we mnie,pojawiło takie uczucie pustki,beznadziejności,smutku,pustki tak jakbym bul w jakimś dołku.Czy ro jest kryzys?przychodza mi od razu myśli ze to początek jakiejś depresji :/ naprawdę mam w życiu się z czego cieszyć,chociażby mam wspaniała córkę i nie wiem dlaczego mam takie uczucie takiej załamki.Czy Wy tez tak mieliście bądź tak macie?jak sobie z tym radziliście ?
- Olalala
Takie uczucia pustki to dla mnie objaw zdrowienia. To okres kiedy przeciążony organism może sobie na chwilę odpocząć - więc nie dziw się temu, a się z tego ciesz
no chyba, że wolisz szalejącą spiralę analizy w głowie 

- Nipo
Jasne.Tylko strasznie mnie to meczy jestem taki załamany jakbym miał jakaś depresje.Taki zdołowany.Nic mnie nie cieszy.Nie wiem jak z tego wyjść.Nie mam żadnego powodu do dołka a go mam :/ miałaś coś takiego ?to jest tak jakby mi na niczym nie zależało :/ w pracy mi super idzie,mam wspaniała rodzine a mnie w żaden sposób to nie cieszy kurde jak kobieta w ciąży się zachowuje :/ jak sobie z takim czymś radziłaś ?
- Pawcio
- Odważny i aktywny forumowicz
Kiedy ostatnio pytałeś żony czy twoich bliskich jak się ostatnio czują ? . Myślisz że inni ludzie jeśli nie mają nerwicy codziennie wstają prawą nogą i mają zajebisty dzień ?
Każdy może mieć gorszy okres w swoim życiu , może mieć stany depresyjne , niechęć do życia , brak motywacji .
Za bardzo skupiasz swoją uwagę na sobie , wszyscy wiemy ! Ja , ty , bliscy że mamy nerwicę , zaakceptuj swój stan , Daj temu być po prostu być inaczej nie rozpoczniesz procesu zdrowienia .
Przestań się użalać nad sobą , wez odpowiedzialność za siebie i swoje zaburzenie bo nikt tego nie zrobi za Ciebie .
Nikt , ani Ja , ani forum Zaburzeni.pl , tylko Ty .
Każdy może mieć gorszy okres w swoim życiu , może mieć stany depresyjne , niechęć do życia , brak motywacji .
Za bardzo skupiasz swoją uwagę na sobie , wszyscy wiemy ! Ja , ty , bliscy że mamy nerwicę , zaakceptuj swój stan , Daj temu być po prostu być inaczej nie rozpoczniesz procesu zdrowienia .
Przestań się użalać nad sobą , wez odpowiedzialność za siebie i swoje zaburzenie bo nikt tego nie zrobi za Ciebie .
Nikt , ani Ja , ani forum Zaburzeni.pl , tylko Ty .
Paweł
- Olalala
Nipo ja sie tak wczoraj czułam. Pustka totalna, taki brak sensu zycia. Ale to wszystko nerwicowa ukladanka. Dzisiaj zaczelam sznupac po necie żeby zapisać sie na lekcje śpiewu
chcesz sie dać nerwicy szantażować? Walcz o siebie!

- Nipo
Jasne ze niechce,ale wiesz ze czasem przyjdzie taki kryzys ze poprostu ciężko z tego się wydostać.
- katarina666
- Zarejestrowany Użytkownik
mNIE DZISIAJ RÓWNIEŻ DOPADŁA taka pustka, zaraz oczywiscie mysli a moze to poczatki depresi.. no i oczywiscie wkretka, plakac mi sie chciało, po czym zapomniałam o tym i sie smiałam z kolezankami w pracy. zostałam sama i znowu sobnie o tym przypomniałam. Myslicie ze to jest dobra droga że dopadaja nas takie kryzysy??
- schanis22
Przeżywają bo nie są takim prostakami jak Ty siostra

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- Nipo
- katarina666
Niby takie proste a jednak.. 

- Lady_Stardust
Chyba dzisiaj coś jest w powietrzu, bo też pół dnia miałam typowy zjazd depresyjny
Uczucie pustki jak pustki, mnie łapie wewnętrzny ból i smutek patologiczny, ale to wg mnie po prostu inny przejaw lęku + zmęczenie materiału. Popołudniu już mi było lepiej, aż ciasto upiekłam 
- katarina666
Najważniejsze ze szybko minęło 
- Olalala
No te paprykarze szczecińskie to najlepsza droga do prostactwa - polecam