Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Ja tylko się pożalić...

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sylwia M.
Zarejestrowany Użytkownik

4 stycznia 2017, o 17:03

No i było pięknie i znowu mam doła...
Od jakiegoś czasu bolą mnie piersi, prawa delikatnie, ale lewa bardzo, jest tkliwa, trochę większa od prawej, widać na niej żyły... Diagnozę już sobie postawiłam, nie musze, ale czekając na usg, które mam dopiero 11 stycznia jebla dostaje...
To chyba tyle...

-- 4 stycznia 2017, o 18:03 --
Sylwia M. pisze:No i było pięknie i znowu mam doła...
Od jakiegoś czasu bolą mnie piersi, prawa delikatnie, ale lewa bardzo, jest tkliwa, trochę większa od prawej, widać na niej żyły... Diagnozę już sobie postawiłam, nie musze, ale czekając na usg, które mam dopiero 11 stycznia jebla dostaje...
To chyba tyle...
* nie musze mowic jaka*
Twoje ciało zawsze słucha Twoich myśli.
aleks1723

4 stycznia 2017, o 17:06

Hejo. Nie jestem lekarzem, więc wszedłem na pierwszą lepszą stronkę medyczną... I co widzę?
"Ból piersi wielu kobietom kojarzy się z nowotworem - zupełnie niesłusznie. Przyczyny bólu piersi mogą być różne: zespół napięcia przedmiesiączkowego (PMS), mastopatia, torbiele czyli cysty, gruczolakowłókniaki albo brodawczaki. Ból piersi może również powodować źle dobrana bielizna"
Wiem jak musi Ci być ciężko, ale nie możemy sami na siebie wyroków pisać.
Największe zło jest ukryte w świętobliwych nadmiernie i w tych powściągliwych nadmiernie.
No bo ja kochałem Życie, ale się za bardzo rozpędziłem i je zgubiłem...
Awatar użytkownika
Sylwia M.

4 stycznia 2017, o 22:07

Wiem, wiem nawet przetrzepałam tradycyjnie cale google, ale stwierdziłam, że jak na początku rak nie boli to na pewno jestem już w tej gorszej fazie... Wszystko niby wydaje sie być poukładane do kolejnego objawu... Nerwica to podstępna franca...
usunietenazadanie
Gość

4 stycznia 2017, o 23:09

trzeba być dobrej myśli, wiem że to nie jest proste ale załamka nic nie pomoże
trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze.
aeiouy13

5 stycznia 2017, o 08:16

Nie martw się. Tak działa nasza koleżanka N. Na 100% będzie dobrze. Piersi potrafią boleć naprawdę z rożnych przyczyn. Tak jak napisał wyżej aleks1723.
Awatar użytkownika
Sylwia M.

5 stycznia 2017, o 18:44

Nie wytrzymałam, poszłam do ginekologa, zrobił mi na miejscu usg, wszystko w porządku, nie ma żadnych zmian :)
ODPOWIEDZ