Witam wszystkich.
Od września zmagam się sam nie wiem z czym. Zaczęło się od tego że, mam tak zwane parestezje. Czyli uczucie gorąca w rękach jak i stopach. Mam wrażenie jak bym miał się zaraz zapalić. Do tego dochodzi osłabienie i gula w gardle. Są dni gdzie nic mi nie jest. Od kilku dni bardzo się nasiliło.
Małżonka twierdzi że może być to nerwica. Proszę kogoś kto miał już takie dolegliwość o napisanie jak to u niego wyglądało.
Pozdrawiam wszystkich.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Trudne początki
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ojciec miał takie palenie w stopach kilka lat temu. Miał te różne badania nerwów (EMG) i inne i wyszło, że zdrów, więc dostał psychotropa i się po czasie uspokoiło. Czy minęło samo czy pod wpływem leku, nie wiem, leków już nie bierze a stopy go nie palą.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witajcie!! Ja tez borykam sie z gula w gardle ktura utrudnia w odychaniu.Oslabienie organizmu tez mam to typowy objaw nerwicy ja zaczelam sie leczyc u psychiatry bo to juz bardzo ucioazliwe jak narazie leki biore niemam jakiegos szalu ale na efekty trzeba poczekac