Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wątpliwości

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smutna123
Zarejestrowany Użytkownik

9 września 2015, o 10:40

Mam wątpliwości co do badania Eeg. Mam mieć to badanie dzisiaj, chciałam to badanie, ale teraz się boję. nie wiem czy je robić? Lekarz mówił że myśli że wyjdzie dobrze a jak źle to zastanowimy się nad włączeniem leków przeciwpadaczkowych. Bez sensu. W ogóle czytam, słucham. Widzę, że moje objawy są przynajmniej w 80% typowe dla DD ale strasznie męczy mnie ten stan. Jestem wyczerpana i meeeega odrealniona.
Be strong. For IT may be stormy now
But IT Cant Rain forever!!!
Awatar użytkownika
Estera

9 września 2015, o 11:34

a nie lepiej zrobić to badanie i mieć spokój
...
Awatar użytkownika
smutna123

9 września 2015, o 12:51

A jak źle wyjdzie? No ale pewnie i tak zrobię. Pozdrawiam Estera i jest Super wiesz o czym mówię :-)
Awatar użytkownika
ciekawy94
Odburzony i pomocny użytkownik

9 września 2015, o 12:53

Typowy lęk, czyli znowu atakuję Cię w momencie jakiegoś wyboru. Czujesz się odrealniona, przemęczona - to działaj, a będzie lepiej :) Zrób to badanie i działaj, pierdol wątpliwości, bo podsyła Ci twój zaburzony stan emocjonalny :)
Wykuty charakter przez lata żywym dłutem
Uzależnienia i nerwica ciągłej walki skutek
I na drugim końcu świata będę dumny z pochodzenia
[b]--------------------------------------------------------[/b]
Ogarnę NERWICĘ albo zajebie się starając.
Autor Bart26
Awatar użytkownika
Estera

9 września 2015, o 13:41

no dokładnie jest tak jak mówi ciekawy, jak ma się coś zrobić to nasza psychika wynajduje setki wymówek, żeby tego nie robić, dlatego ja się cały czas zastanawiam, czy to aby nie skrajne lenistwo pod przykrywką, albo może lęk nie przed porażką a przed sukcesem i idącą za tym odpowiedzialnością, bo jakby się okazało, że się uda, w tym przypadku, że wszystko jest ok, to co wtedy? to wtedy trzeba iść dalej, nie ma że jestem chory, nie ma wymówki wtedy;
dzięki smutna ;) i daj znać co wyszło
...
Awatar użytkownika
smutna123

14 września 2015, o 18:06

A więc wynik eeg odebrany: w granicach normy. Więc jest dobrze. Teraz już nie będę analizować. Skoro Eeg dobre to czyli nie jest ze mną chyba źle.
ODPOWIEDZ