Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
- Miesinia
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jak ja zaluje ze mi nikt wczesniej, na poczatku nie powiedzial, ze to o to chodzi, ze to nerwica, ze to dd... tyle czasu stracilam, tak strasznie sie sama zaplatalam przez to wszystko, o ile prostsze by wszystko bylo gdybym posiadala ta wiedze odrazu... 

To jest wszystko bujda!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Już kiedys sie chyba Ciebie pytałam, ale co robisz ze wszystkimi wątpliwościami. Wczoraj dostałam sms od swojej dyrektorki i odpiałam szybko ok, po sekundzie już miałm mysli czy dobrze napisałam , że może tak nie powinnam itp. Czasem jak zanim coś napiszę kombinuję na różne sposoby, żeby było dobrze. a potem włącza mi się analiza, taka całościowa, że inni mówią coś bez zastanowienia i robią źle tzn. potem ktoś skrytykuje ,że jak on mógł tak powiedzieć. Najgorsze dla mnie jest to ,że ja naprawdę nie umiem sobie odpowiedzieć czy zrobiłam coś nie tak ,bo są wątpliwości i coraz gorszy lęk ,że ja nie wiem jak poprawnie się zachować.
- Miesinia
Ty masz takie same mysli jak ja agiga
w sumie to dokladniej bym tego nie opisala. Staram sie je ignorowac i zadnej z nich nie sluchac, nie kombinowac, dzialac intuicja i z automatu, wtedy wychodzi w sumie najlepiej 

To jest wszystko bujda!
-
A też masz takie analizy po tym, po których i tak się nie wie nic. Chciałabym móc normalnie myśleć 
-- 30 listopada 2014, o 22:02 --
KOlejne moje pytanie , chyba już setne, ale mam ich tysiące- w tym miejscu mam myśl, że się tłumaczę , bo wiem ,że męczę.
Ale pytanie jest takie: Czy to jest urojenie, że jak ktoś na mnie patrzy w pracy , przygląda sie jak mówię, to ja od razu mam myśli,że on myśli ,że ja się dziwnie zachowuje, Albo jak mówię coś , a jest inna reakcja niż moje zamiary( zażartuję ,a ktoś sie nie zaśmieje) to też od razu myślę , że ta osoba myśli, że ja dziwnie mówię. Boję się ,że to jakieś urojenie. Chciałabym się wtedy tej osoby zapytać czy naprawdę tak pomyślała, bo nie daje mi to spokoju, ale przecież nie zadam takiego pytania, bo to by było nienormalne

-- 30 listopada 2014, o 22:02 --
KOlejne moje pytanie , chyba już setne, ale mam ich tysiące- w tym miejscu mam myśl, że się tłumaczę , bo wiem ,że męczę.
Ale pytanie jest takie: Czy to jest urojenie, że jak ktoś na mnie patrzy w pracy , przygląda sie jak mówię, to ja od razu mam myśli,że on myśli ,że ja się dziwnie zachowuje, Albo jak mówię coś , a jest inna reakcja niż moje zamiary( zażartuję ,a ktoś sie nie zaśmieje) to też od razu myślę , że ta osoba myśli, że ja dziwnie mówię. Boję się ,że to jakieś urojenie. Chciałabym się wtedy tej osoby zapytać czy naprawdę tak pomyślała, bo nie daje mi to spokoju, ale przecież nie zadam takiego pytania, bo to by było nienormalne

- nierealna
- Ex Moderator
Ale pieprzycie
Są gorsze rzeczy i myśli, np. bi, homo, zabójcze, pedofilskie, samobójcze - to jest dopiero problem

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
- Miesinia
To nie jest żaden problem patka
pojdziemy obstawiac zakłady,które natrety są gorsze
dla każdego coś innego, ale akurat te co opisujemy z agiga są wyjątkowo upierdliwe.
Niewiem,ja obstawilam ze one wynikają z dd,a konkretniej z dp, ze sie poprostu nie jest sobą,pewnym swego,swojego zachowania,swoich reakcji, i stąd takie cus. Wymeczy to okropniscie, mnie przynajmniej męczy,bo człowiek wariuje i kompletnie niewie jak sie ma zachowywać, skoro tego nie czuje,po swojemu. Tak agiga, dokładnie tak bym opisała te myśli, merlin totalny ze niewiesz o co chodzi, ty mówisz ze masz tak od 2 tyg ze kompletnie niewiesz co masz robić ,ja mam tak trochę dłużej
wyjątkowo sie u mnie na to uparlo. Staram sie stosować ogólnie ignorancję z niereaktywnoscia i działanie intuicja, ale jak mnie czasem frustracja sieknie. Z ich powodu looo jesteś tak wściekła ze masakra.

dla każdego coś innego, ale akurat te co opisujemy z agiga są wyjątkowo upierdliwe.
Niewiem,ja obstawilam ze one wynikają z dd,a konkretniej z dp, ze sie poprostu nie jest sobą,pewnym swego,swojego zachowania,swoich reakcji, i stąd takie cus. Wymeczy to okropniscie, mnie przynajmniej męczy,bo człowiek wariuje i kompletnie niewie jak sie ma zachowywać, skoro tego nie czuje,po swojemu. Tak agiga, dokładnie tak bym opisała te myśli, merlin totalny ze niewiesz o co chodzi, ty mówisz ze masz tak od 2 tyg ze kompletnie niewiesz co masz robić ,ja mam tak trochę dłużej

To jest wszystko bujda!
-
- Administrator
Patka a co to za problem? 
Homo, bi? Urozmaicenie!
Zabójcze? Nikt na pamiątke nie zostaje!
Pedofilskie? Na starość chociaż radość!
I zracjonalizowany problem....

Homo, bi? Urozmaicenie!

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Czy w nerwicy jest tak, ze można miec taka nadpobudliwość i mega złość w sobie ? Ze az cie od srodka rozsadza ??.. Bo nie wiem czy to jakis gniew wewnętrzny i jakieś ADHD , a za chwile zmula...
-
Jasne, że może tak być, bo jednak te emocje są zaburzone i raz człowiek jest mega szczęśliwy, raz wkurzony a raz ma stan depresyjny więc takie rozchwianie jest normalne. Z czasem to nachodzi coraz rzadziej i mija w miarę wychodzenia z nerwicy.
- nierealna
- Ex Moderator
Victor pisze:Patka a co to za problem?
Homo, bi? Urozmaicenie!

No mnie akurat te męczą, ostatnio w ogóle głównie nerwica męczy w formie takich natrętów i nie chce się odczepić. Tzn. ja ich nie chcę

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
-
ale na pewno nie mieliscie uczucia puchnięcia w środku tak jak ja.. ciągle mi się wydaje, ze cos mi puchnie, jak nie gardło to w ogole głowa i mam jakas jakby krew w ustach, i cholera jasna , nie moge sie pozbyc tych mysli i tego wrazenia.
- Kamień
skąd wiesz, że nie mieliśmy ?