Ale czemu miałbym sie powstrzymywać, bo ja to kto? Jakiś inny jestem? Mam tez uczucia, próg zdenerwowania i na takie słowa:halfix pisze: kto jak kto , ale Ty pownienes sie powstrzymac od takich komentarzy ...
mogłem równiez dać swój komentarz.Marzanna pisze:Samemu ciężko i samemu ciężko... ale na pewno jest to wykonalne ja akurat o tym czytałam. Ty administratorze polecasz tak tego psychologa bo zarabiasz sam pewnie na terapii krocie a psychoterapia to mowa trawa i nic wiecej. Ilu pacjentów uzdrowiłeś podczas swojej terapii?? Pewno zero albo przestali korzystać haha
Pytanie zadałam o domowe sposoby ty od razu o tej terapii, mnie to nie pasuje i kropka czy tak być nie może? Nie mozna tego zrozumieć? Pchalibyście tylko leki i mowę trwawę w innych, uzytkownik wikatoria1708 rozumie tych co nie chca brać leków a ty nie? Jaki masz z tego tak to zysk?
A czy ktoś pisał, że Marzanna złamała regulamin?? A zresztą odpowiedź Marzanny którą zacytowałem wyżej ni jak się ma do jakiś stanów lękowych. Była to złosliwośc z krwi i kościhalfix pisze: skoro go szanujesz to Twoja sprawa , i masz prawo wyrazic na ten temat opinie , Marzanna w moim odniesieniu nie zrobiila nic co bylo by nie zgodne z regulaminem , ma prawo do wyrazania emocji... a kto jak kto ale Ty powinnas chocby z racji stanow lékowych ja zrozumiec....

I tak na boku powiem ci halfix, że jesteś strasznym hipokrytą. Przypomnę ci bowiem jak Aneta uzytkowniczka forum napisała w panice prawie, parę postów i już nie pamietasz jak ją potraktowałeś? Z miejsca wlepiłeś jej sam nie wiem do dziś za co, 3 ostrzezenia. Tak więc halifx, przygadał kocioł garowi.
Bede musiał to przeżyć. Ale ty mnie osobiście nie zaskoczyłeś, spodziewałem się tego. Zrobiłbyś wszystko żeby dopiec Victorkowihalfix pisze:
mnie to akurat nie rozbawilo... w moich oczach z powaznej osoby , majacej szerokie pojecie o teorii z zaburzen neurotycznym tym tekstem duzo stracil...

Ja nie jestem poważną osobą o wielkim zakresie wiedzy itd. Jestem zwykłym kolesiem, który sobie coś tam pisze na forum gdzie i inni piszą. Ale zawsze na złośliwośc i głupotę będe odpisywał odpowiednim do tego komentarzem. A zwykłą złośliwością była odpowiedź Marzenny i twoja również. Jezeli ktoś chce żeby inni byli wzgłedem niego mili i uprzejmi niech sam będzie.
I przykro mi to stwierdzić ale tu nie ma miejsca na takie złośliwe zagrywki z twojej strony.