Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Łódź
- cyraneczka
- Odważny i aktywny forumowicz
ktoś jeszcze jest z Łodzi? I byłby chętny się zobaczyć? Jestem nowa na forum, więc postanowiłam napisać skąd jestem - może kogoś to zainteresuje 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej. Podbijam temat bo widzę że ostatni post jest prawie sprzed roku
Jestem nowy na forum, w Łodzi w sumie też, bo minęły dopiero 3 lata odkąd tu przyjechałem. Przedstawię się w innym poście, ale ogólnie to zmagam się z nerwicą, mam 32 lata, chciałbym zmienić to, że prowadzę raczej mało towarzyskie życie, pracuje jako architekt. Organizują się teraz jakieś spotkania w naszym mieście? Wypadało by się trochę posocjalizować, tego nigdy nie jest za wiele
Wypady na miasto, bieganie, spacer, warsztaty, cokolwiek- jeśli ktoś ma jakiś pomysł to czekam na kontakt albo rozwój wątku
Pozdrawiam

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Podbijam post, jeśli ktoś ma ochotę się trochę zintegrować to zapraszam do kontaktu (jestem z Głowna, k. Łodzi) i chętnie poznam osobę, z którą będę mógł zarówno spędzić miło czas jak i porozmawiać o problemach.