Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Klaudia_S
Nowy Użytkownik

6 stycznia 2025, o 11:04

moje życie to koszmar druga noc z rzędu nieprzespana bo jak zasnąć kiedy zamykasz oczy a serce wali ci jakby zaraz miał wyskoczyć tygrys szablozębny dodatkowo ból mięśni w całym ciele....... czuje lęk przy ludziach którzy nic złego nie robią, czuje lęk w sytuacjach w których lęku w ogóle go nie ma...... ludzie myślą że jestem toksyczna bo ich unikam i olewam a ja nie rozmawiam z nimi bo prostu....... czuje lęk. nawet wyjście do sklepu urasta do rangi problemu bo będę czuć lęk.....

Jedyne co mi daje sile do oddychania kolejny dzień i dotrwanie do wieczoru to oglądanie filmu Kill Bill........ i tak w kółko.........
ODPOWIEDZ