Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęk

Tutaj znajdziesz wszystkie forumowe materiały (wpisy, nagrania) dotyczące zaburzeń lękowych, depresyjnych, obaw, wątpliwości i rozmaitych lęków, które pozwolą Ci poszerzyć własną świadomość.
A także treści dotyczące własnego rozwoju i przede wszystkim odburzania!
ODPOWIEDZ
Aaa99
Zarejestrowany Użytkownik

25 grudnia 2024, o 12:51

Oglądam też kanał chłopaków czytam na ten temat i wgl ale nie mogę tego wprowadzić w życie tak że niby wszystko pasuje to co mam ale nie dociera to do mnie
Awatar użytkownika
Sadwolf

25 grudnia 2024, o 15:13

Bo to nie takie łatwe 😁 Generalnie myśli straszaki, niezależnie czy w nerwicy lękowej, czy natręctw, są silne i trudno przestać je ignorować 😵💫 Jednak nie wolno się poddawać. Pamiętaj, że lęk to Twój przyjaciel. Może i wydaje się nieprzyjemnym przyjacielem, ale to właśnie on sprawia, że jesteś normalny. To on pokazuje, że działasz normalnie. Po prostu Twój stan emocjonalny wciąż doszukuje się wszędzie zagrożeń 😄
Awatar użytkownika
bareten
Odważny i aktywny forumowicz

25 grudnia 2024, o 15:51

Ja od dziś odpuszczam troszkę forum i stawiam na to by żyć ze stanem DD, zaakceptować że pojawił się w wyniku nerwów i ma mnie chronić. Będę starał mu się nie poddawać i robić na przekór. Praca, spacery normalne funkcjonowanie. Wrócę za parę dni i dam znać :)
Kasia37

25 grudnia 2024, o 15:58

Trzymamy kciuki
Awatar użytkownika
Sadwolf

25 grudnia 2024, o 16:04

Dasz radę bareten, jesteśmy z Tobą 💪
ODPOWIEDZ