Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Chętny do pogadanki nr 28
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dobry wieczór
Z wielkim zainteresowaniem słucham pojawiających się materiałów wideo. Z chęcią wziąłbym udział w kolejnej pogadance na Team Speak 3. Jeżeli ktoś z Was ma pomysł na nową audycję, to z przyjemnością dołączę do Niej. Poruszyłem temat pogadanki numer 28, ponieważ nie widziałem wątku na jego temat.

-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
kiedy ta pogadanka i jaka pogadanka i gdzie jest info ???Mati pisze:Dobry wieczórZ wielkim zainteresowaniem słucham pojawiających się materiałów wideo. Z chęcią wziąłbym udział w kolejnej pogadance na Team Speak 3. Jeżeli ktoś z Was ma pomysł na nową audycję, to z przyjemnością dołączę do Niej. Poruszyłem temat pogadanki numer 28, ponieważ nie widziałem wątku na jego temat.
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ale na co wy czekacie?
Jak bedzie mialo byc spotkanie to ktos poda termin i wtedy bedzie. Jak beda mogli je zrobic 

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html