Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Święta i po świętach

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
SCF
Zarejestrowany Użytkownik

2 stycznia 2019, o 12:45

Chcialem napisać że po tragicznym samopoczuciu w wigilie nastąpiła poprawa. Tak że caly okres do dzis włącznie bylo ok.
Nie jest idealnie ale też nie nakladam na siebie presji że musi byc idealnie bo nie musi.
Zalękniona25
Zarejestrowany Użytkownik

2 stycznia 2019, o 13:52

Bo to tylko kryzys a po nim wychodzi zawsze słońce. Też miałam kryzys, prawie całe święta, ale jest już lepiej, będzie lepiej.
Awatar użytkownika
sennajawie
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

2 stycznia 2019, o 16:13

Presja opadła, emocje opadły, luz się zrobił nowy rok czeka, i każdemu się polepsza. Nie trzeba w udawać przed rodzinką, że wszystko supi, i takie tam. Standard :)
Chciałam pamiętać jak rozpaczliwa jest ciemność, by pełniej móc cieszyć się nowym światłem.

Nie walcz z nerwicą, przytul ją mocnym uściskiem :si

"Byłam zmęczona ciągłą introspekcją. Pragnęłam prostoty, a wpakowałam się w nowe komplikacje. Powoli, w bólach zrywałam z siebie kolejne warstwy odczuć i przeinaczeń. Bałam się, że gdy dojdę do końca nic już tam nie będzie. Tylko czarna dziura."
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

2 stycznia 2019, o 17:21

Nie musiałeś zakładać nowego tematu, żeby Nam o tym mówić, ale ok.Tak trzymaj, czyli nie musi być idealnie, nie zapominaj.
ODPOWIEDZ