Witam tak jak w tytule miał ktoś taka sytuację że braliście leki z grupy IMAO np Mirtagen a potem z dnia na dzień na lekk z SRII np Deprelin otd bo mi lekarz zalecił po 3 ms kuracji mirtagenem 15 mg przejsc na deprelin otd 10 mg przerwą między tymi lekami by wynosiła 22-24 godziny ale wyczytałem że między
Braniem tych leków z tych grup IMAO a SRII w większości pisze że odstęp powinien być 2 tyg bo moze wystąpić zespół serotoninowu i teraz nie wiem co robić jeszcze mi doktor przepisał pregabaline preato75 mg przez pierwsze 3 dni wieczorem a potem jak dobrze bym się czuł to rano i wieczorem ale najbardziej mi chodzi o ten odstęp między mirtagenem a deprelinem bo są z różnych grup i nwm czy brać całość tabeltki deprelin czy mozna ewentualnie przekroić tabletkę na pół i mniejsza dawkę brać jak ktoś miał kiedy takia sytuacje to proszę o komentarz tutaj albo o napisanie do mnie na priv
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?