Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
szukam lękowca takiego jak ja
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć. Poszukiwany do rozmowy: neurotyk, mile widziana fobia społeczna, trudność w realizacji własnych możliwości, pesymista, osoba chaotyczna, nie potrafiąca dojść ze sobą do ładu i odnaleźć się w zastanej radosnej rzeczywistości i wymaganiach społecznych, która każdą porażkę rozpatruje przez następne kilka lat, niska samoocena, itd. część osób już pewnie potrafiłaby wymienić dalej. Cel kontaktu: zrozumienie, że gdzieś na tym Bożym świecie jest ktoś taki jak autor posta. Z racji tendencji do przypodobania się wszystkim wokół, mam nadzieję, że nikogo nie razi ten post, po prostu szukam bratniej duszy, proszę o rozmowę osoby zainteresowane.
-
Pepe
cóż za miłe powitanie. Witamy w klubie nerwusów.Myśle że cechy które wymieniłaś u siebie są nam nerwusom bliskie. Witamy.

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Jan Paweł II.
Jan Paweł II.
-
Cześć
chociaż przykro poznawać się w takich okolicznościach to ta strona wnosi wiele dobrego. Dobrze wiedzieć, że istnieją ludzie, którzy nie traktują cię jak gorszy sort, że jesteś słabym i nieszczegolnie ciekawym osobnikiem

-
Myślę że takich osobników jest dużo. Takie czasy pęd za wszystkim , wygórowane wymagania, presja, rany z dzieciństwa w sercu, brak lub nieumiejętność wybaczania...i można więcej wymieniać. Oczywiście mieć nerwice wstydliwa sprawa aź głupio się przyznać bo wezmą cię za sama wiesz. Myślę że dużo ludzi z resztą ja sama przybieramy maskę normalności i spokoju pozornego i nie dajemy po sobie poznać źe nas coś trapi. A w środku przeżywamy piekło lęku. Dobrze że jest forum. Razem łatwiej.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Jan Paweł II.
Jan Paweł II.