Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Strach przed manią
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czesc, pisze bo wydaje mi się ze to tylko myśli ale wole Przeczytać wasza opinie mam nerwice, derealizację i depersonalizacje wczoraj wyszlam z koleżankami widząc koleżankę miałam przypływa takiej pozytywnego odczucia uśmiech humor poprawiony później była sytuacja śmieszna zaczęła się śmiać aż rozbolal mnie brzuch ale jestem świadoma tego wszystkiego na drugi dzień przyszły myśli czy to nie była jakaś mania jak tylko lepiej się poczuje nachodzą myśli ze to mania ale to wszystko czy mysli, czuje ze mam derealizacje usmiecham się śmieje mam dobry humor i za chwile przyjdzie myśli i cały humor ucieka. Tak samo mam wrażenie ze nerwica do poprowadzi mnie ze zwarjuje rozmawiam z kimś a później analizuje czy nic głupiego nie palnelam.
-
Jeśli chcesz odezwij sie do mnie na priv, mam ten sam problem;)
- Dedu
Nie no na pewno jest wszystko w porządku, to że wyszłaś z koleżankami i miałaś poprawiony humor itp. to raczej objaw tego, że dobrze z nimi się bawiłaś, więc nic dziwnego, młodzież często się razem spotyka i głośno śmieją, nie uznawał bym zaraz tego za manię. Wszystko jest w porządku to tylko twoje myśli wprowadzają cię w stan zagrożenia. Od nerwicy nie zwariujesz zapewniam cię. Rozumiem cię doskonale, bo sam nie raz sobie wkręcałem choroby psychiczne więc wiem o co chodzi.
-
Mania bezobjawowa. xD Zaburzenia lękowe jak w mordę strzelił, co zresztą wiesz, ale nie dowierzasz. Zapoznaj się z materiałami w mojej stopce i zacznij działać.
Zresztą, już Ci to pisałam pod innym postem. Upewnianie się zaprowadzi Cię tylko donikąd.
Zresztą, już Ci to pisałam pod innym postem. Upewnianie się zaprowadzi Cię tylko donikąd.
Podstawy na początek dla każdego nerwicowca:
Kanał na YT (Divovick 3 sezony):
https://youtube.com/channel/UCiWlDE21eDlcMr0wscWEGFA
Pomocne posty z forum:
spis-tre-autorami-t4728.html
Blog Katji:
www.czlowiekczujacy.pl
Książki:
"Pokonałem nerwicę" Grzegorz Szaffer
Blog po angielsku (z książka "Bez lęku i bez paniki"): www.anxietynomore.co.uk
Strona www Victora (są tam pomocne nagrania i wpisy): www.emocjobranie.pl
Kanał na YT (Divovick 3 sezony):
https://youtube.com/channel/UCiWlDE21eDlcMr0wscWEGFA
Pomocne posty z forum:
spis-tre-autorami-t4728.html
Blog Katji:
www.czlowiekczujacy.pl
Książki:
"Pokonałem nerwicę" Grzegorz Szaffer
Blog po angielsku (z książka "Bez lęku i bez paniki"): www.anxietynomore.co.uk
Strona www Victora (są tam pomocne nagrania i wpisy): www.emocjobranie.pl
-
Skontaktuj się z wiktorem a najlepiej zobacz sobie nagranie jego https://emocjobranie.pl/lek-przed-zwariowaniem/ probuj sie dostac na terapie do niego. bardzo mi pomogl z myslami natretnymi i strachem przed choroba maniakalna. Bez wiedzy sie bladzi bardzo. Balam sie tego samego i nie tylko