Witam serdecznie,
ostatnio miałem straszny atak,który nigdy mi się nie objawił. Mam 31 lat . Było zwyczajne spokojne popołudnie wybierałem się do pracy - zaznaczam że nie jest stresująca, odpoczywałem sobie na kanapie,gdy wstałem nagle poczułem przyspieszone bicie serca ale...ot tam myślę nic tam się nie dzieję , może po minucie już myślałem inaczej dostałem jakiegoś ataku paniki serce zaczęło walić jak młot, traciłem równowagę myślałem że zemdleję i nawet że zaraz umrę,SAM W DOMU CO ROBIĆ !! ledwo wykręciłem numer po pogotowie 999 strasznie w panice rozmawiałem z dyspozytorka-mówię że nie wiem co się dzieje że mam wysokie ciśnienie nie wiem !! przyjeżdzajcie ! Byli po 10min -ciśnienie 190 dali jakieś tabletki pod język spadło do 160 zrobili EKG i pojechali. Nigdy czegoś takiego nie miałem,co to jest ?? rodzinny wypisał mi zomiren 0,5 i magnez . Gdzie to leczyć ??? W poniedziałek idę prywatnie do kardiologa..
pozdrawiam
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co się stało? Co to może być?
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Przede wszystkim to mysle ze udaj sie do rodzinnego po jakies skierowania na badania, bo chyba ich nie miales bo nic o nich nie piszesz? Najpierw trzeba sie praebadac jednak aby mowic ze to nerwica i brac zomiren...