Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Spotkanko okolice Bielska białej
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć jestem Rafał mam 30 lat i jestem po 50tce xD A tak serio to 28.. Znalazłem taki temat i w sumie pomyślałem że dla testu sprawdzę czy w ogóle jest szansa z kimś pogadać na żywo. Więc bez owijania jak ktoś ma ochotę na taki eksperyment to pisać czym większa grupa tym więcej z tego wyniesiemy 

-
Oj daleko daleko daleko
Ale dla chcącego nic trudnego
Jak ogarnę dwie sprawy to pewnie tak, ale póki co to nie. Parę dobrych miesięcy i mogę jezdzić po Polsce haha

Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
-
Cześć Rafał ja jestem z okolic Katowic więc blisko z czym się mierzysz?
-
Wiesz co ze mną źle nie jest mam po prostu mały kryzys ale jest spoko, mimo to uważam że nawet jak jest dobrze to można dalej trochę informacji poszukać gdyż to nigdy nie zaszkodzi. Ogólnie mierzyłem się głownie z masą somatów i mam w tym temacie wiele do powiedzenia więc myślę że ta wiedza komuś również się przyda.DamianZ1984 pisze: ↑22 kwietnia 2021, o 19:20Cześć Rafał ja jestem z okolic Katowic więc blisko z czym się mierzysz?
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2021, o 20:02 przez Immo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Super immo ja 7 lat ale walczę czy próbuje tak naprawdę zrozumieć od 2 miesięcy odkąd rzuciłem leki po tych latach, u mnie głównie dokuczają somaty i myśli i ostatnio o dziwo agorofobia co dziwne bo nie miałem z tym problemów nigdy
-
Damy radę nie pękaj bo dostanieszDamianZ1984 pisze: ↑22 kwietnia 2021, o 20:21Super immo ja 7 lat ale walczę czy próbuje tak naprawdę zrozumieć od 2 miesięcy odkąd rzuciłem leki po tych latach, u mnie głównie dokuczają somaty i myśli i ostatnio o dziwo agorofobia co dziwne bo nie miałem z tym problemów nigdy

-
Oki pisz na priv ewentualnie podam Ci numer tel na priv to się zgadamy.
-
Podtrzymuje spotkanie