Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Smieszna historia, nowe lęki xd

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
winogron
Zarejestrowany Użytkownik

13 marca 2016, o 18:07

I to nie zarty xd mam nowy lek ze zwariowalem i nie wiem co robie, myslicie ze to prawda? :D
Stary a glupi...dzis poszedlem do nowego psychiatry bo oczywiscie ciagle watpie czy moj nawrot to nerwica czy moze cos jeszcze (znacie to? :D ) No i tak sie rozgadalem o wszystkim ze dostalem diagnoze klamczucha, ktory ukrywa to ze bierze dragi i ma poczatki schizofrenii :D I ja sie tu niby smieje ale teraz sie sam boje tego co uslyszalem. Ale ja dragow do pyska nie biore i nie bralem tylko ze teraz mysle ze moze cpam i o tym nie wiem :D
Czy to mozliwe? :)) Mam objawy jak ataki paniki, strach o to ze zwariowalem, juz kiedy smialem takie stany i leki mi pomogly, po odstawieniu znowu to samo. Czy to mozliwe ze robie cos o czym nie wiem? Jest taki rodzaj schiza?
Teraz mam pelno natrectw :(
helpmi

13 marca 2016, o 18:10

Jak mozliwe? Przeciez ludzie dookola ciebie by ci o tym mowili, bliscy, znajomi. Chlopie opamietaj sie przeciez to jakies bzdury :) Bo sie jeszcze naprawde nawkrecasz :)
Templarious

14 marca 2016, o 15:27

Dokładnie tak. Pozatym, pisząc na forum, też byśmy to zauważyli ze coś z Tobą jest nie tak :). Wbrew opinii, często psychiatrzy i psychologowie (ale bez przesady z tą częstością) sami potrzebują pomocy specjalisty... bo są zryci.
winogron

14 marca 2016, o 19:29

Dzieki chlopaki, wczoraj sobie hydro lyknalem na noc bo mialem fazy po tej wizycie :D dzis juz lepiej bo wrocil rozum :D
ODPOWIEDZ