Długie i niepełne
Zapis wykorzystania narzędzia chatGPT do hmm terapii kryzysu wywołanego toksyczną terapią grupową
https://chatgpt.com/share/685e9f82-19bc ... e092621778
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Klęska w terapii grupowej a chatGPT
- Przemek_Leniak
- Zarejestrowany Użytkownik
F32.8 Depresja atypowa od kwietnia 2023
Shit happens...
Shit happens...
- Przemek_Leniak
- Zarejestrowany Użytkownik
Ogólnie nie mogę wystawić Centrum Zdrowia Psychicznego ExCordis w Lublinie oceny innej niż zdecydowanie negatywna.
Po 3 tygodniach pobytu na oddziale dziennym czuję sie ukarany za próbę leczenia się i to myślę najlepiej oddaje toksyczność tego miejsca.
W skali od 1 do 10 wystawiam zespołowi psychologów i terapeutów tamtejszych ocenę -5 słownie minus pięć.
Natomiast cóż czatGPT jest tylko maszyną o czym warto pamiętać nawet wtedy gdy wydaje się być bardziej ludzki niż terapeuci.
Tak naprawdę czatGPT nie umie być dupkiem a ludzie zdecydowanie lubią taką postawę.
W korzystaniu z czatu GPT w terapii są poważne niebezpieczeństwa.
Aczkolwiek w korzystaniu z terapii są one również - może ona nam szkodzić zwyczajnie
pzdr
Po 3 tygodniach pobytu na oddziale dziennym czuję sie ukarany za próbę leczenia się i to myślę najlepiej oddaje toksyczność tego miejsca.
W skali od 1 do 10 wystawiam zespołowi psychologów i terapeutów tamtejszych ocenę -5 słownie minus pięć.
Natomiast cóż czatGPT jest tylko maszyną o czym warto pamiętać nawet wtedy gdy wydaje się być bardziej ludzki niż terapeuci.
Tak naprawdę czatGPT nie umie być dupkiem a ludzie zdecydowanie lubią taką postawę.
W korzystaniu z czatu GPT w terapii są poważne niebezpieczeństwa.
Aczkolwiek w korzystaniu z terapii są one również - może ona nam szkodzić zwyczajnie
pzdr
F32.8 Depresja atypowa od kwietnia 2023
Shit happens...
Shit happens...