Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

SILNE UKŁUCIE

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alicja539
Odważny i aktywny forumowicz

6 stycznia 2022, o 10:27

Hej wszystkim.
Wczoraj przeżyłam coś mega dziwnego, pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego.
Siedziałam z koleżanka, wszystko super. Śmiałyśmy się i nagle poczułam mega silne ukłucie i takie uczucie jakby coś mi przeskoczyło pod prawa piersią, trochę w żebrach. Jak próbowałam się wyprostować to miałam ochotę krzyknąć z bólu. Nie do końca potrafię opisać to uczucie ale było to bardzo silne.
Czy ktoś tak miał? Ostatnio jak dotknęłam mocniej zebra po prawej i lewej to czułam ból.
Bardzo proszę o pomoc bo od tamtej pory ciagle czuje to miejsce i nie wiem co myśleć.
lukaszz
Zarejestrowany Użytkownik

7 stycznia 2022, o 14:29

My nerwusy ciągle analizujemy... Mi się zdarzają takie ukłucia na górze pleców. To nic...
Tove
Odważny i aktywny forumowicz

7 stycznia 2022, o 22:29

Ja nie tak dawno miałam coś podobnego w mostku i rozeszło się na boki, wyglądało jak zawał 🙃
Czasem się tak zdarza, taki jakby skurcz mięśni ??
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
Fermina
Zarejestrowany Użytkownik

8 stycznia 2022, o 23:11

To są dokładnie nerwobóle międzyżebrowe, zabierają oddech, gniesz się w pół, jakby ktoś Cię dziabnął nożem. Miałam daaaawno temu, wiele razy, nadal żyję. :)
ODPOWIEDZ