Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Silne drżenia/wibracje w całym ciele

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Alex88
Zarejestrowany Użytkownik

2 września 2020, o 10:25

Witajcie !
Od jakiegoś czasu odczuwam silne drżenia/ wibracje w całym ciele. Przedstawiając obrazowo, wygląda to tak jak kipiąca woda w garnku, która chce się wydostać. Tak samo jest u mnie takie silne rozpieranie, jakby ciśnienie w całym ciele, że aż całe moje ciało drży, jakby było w nim za ciasno, w głowie, klatce, nogach. Gdy to schodzi to czuję potworne zawroty glowy, uczucie omdlenia, nogi jak z waty, oszołomienie. I za za chwilę znowu to samo i tak w kółko. Poza tym odczuwam silne objawy związane z głową, co powoduje nudności, wymioty.
DreamOn
Zarejestrowany Użytkownik

2 września 2020, o 10:46

Mam to samo 🤦‍♀️
ODPOWIEDZ