Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Serce, kręcenie, osłabienie pieczenie w klacie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wracam po miesiącu gdyż od tygodnia dwóch, kręci mi się w głowie, jakby głowa nie nadążąła , jakbym wrócił w trip na używce, kręci się w głowie, otumanienie, piecze w klacie, w przełyku , jestem osłabiony, ciągle senny i czuje że strace świadomosc albo zaraz zwariuje xd serce szybko bije przyspiesza itd itp nie wiem czemu przyszły te objawy nagle ale długo nic takiego nie miałem, byłem w sumie na sorze, zbadali mi krew, puls, ciśnienie, ekg i rtg klatki i niby wsystko w porządku wyszło xD tylko się mnie lekarz pytał czy zawsze miałem w sercu prawogram czy od niedawna, ja sie pytam czy to cos zlego a ona że taki pana urok i to mnie zakłopotało bo nie wiem o co chodiz ale w sumie mnie wypuścili do domu bo badania jak młody bóg mam ale dalej analizuje skąd taki dziwne zmiany mojego samopoczucia a juz wiele lepiej było, ktoś coś? bo ciezka opcja nawet z pracy musialem wyjsc
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Być może masz wysoki puls stąd zawroty głowy. Jak mam puls okolo 100 to się tak czuje. Pieczenie w klatce to również nic groźnego. Też tak mam. Masz nerwicę i możesz się tak czuć. Ja mam kryzys po kilku miesiącach względnego spokoju.