Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Serce, kręcenie, osłabienie pieczenie w klacie

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

15 grudnia 2018, o 15:07

Witam wracam po miesiącu gdyż od tygodnia dwóch, kręci mi się w głowie, jakby głowa nie nadążąła , jakbym wrócił w trip na używce, kręci się w głowie, otumanienie, piecze w klacie, w przełyku , jestem osłabiony, ciągle senny i czuje że strace świadomosc albo zaraz zwariuje xd serce szybko bije przyspiesza itd itp nie wiem czemu przyszły te objawy nagle ale długo nic takiego nie miałem, byłem w sumie na sorze, zbadali mi krew, puls, ciśnienie, ekg i rtg klatki i niby wsystko w porządku wyszło xD tylko się mnie lekarz pytał czy zawsze miałem w sercu prawogram czy od niedawna, ja sie pytam czy to cos zlego a ona że taki pana urok i to mnie zakłopotało bo nie wiem o co chodiz ale w sumie mnie wypuścili do domu bo badania jak młody bóg mam ale dalej analizuje skąd taki dziwne zmiany mojego samopoczucia a juz wiele lepiej było, ktoś coś? bo ciezka opcja nawet z pracy musialem wyjsc
Gafa
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

15 grudnia 2018, o 16:17

Być może masz wysoki puls stąd zawroty głowy. Jak mam puls okolo 100 to się tak czuje. Pieczenie w klatce to również nic groźnego. Też tak mam. Masz nerwicę i możesz się tak czuć. Ja mam kryzys po kilku miesiącach względnego spokoju.
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

15 grudnia 2018, o 18:42

Nom właśnie ja chyba też kryzys na to wychodzi xD jeszcze pale fajki to po fajce przyspiesza mi sie wszystko
izka
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

15 grudnia 2018, o 18:44

Nie analizuj, ogranicz fajki..
Życiowe wyzwania nie powinny Cię paraliżować. Powinny pomóc Ci odkryć, kim naprawdę jesteś.  
ODPOWIEDZ