Czy to jest mozliwe by sciągać myślami pewne zdarzenia ?
Nie mówię o zdarzeniach w relacjach miedzyludzkich tylko o takich czysto losowych sprawach.
Odkąd pamiętam każde urządzenie jakie kupiłem musiało się przynajmniej raz popsuć.
Kupiłem mikrofalowke bez gwarancji ? Zepsula sie zaraz po odpaleniu.
Kupilem komputer ? Zespul sie po 3 dniach.
Kupilem laptop - martwy piksel.
Kupilem naped dvd - 4x z rzedu popsyty po kazdej wymianje.
Kupilem tv - uszkodzona matryca.
Kupilem poprzednie auto - non stop jakas usterka i naprawy w tysiącach i to takie usterki o ktorych google nie slyszaly a auto poszło do żyda bo nikt jie umial naprawić.
Kupiłem kolejne mega zadbane żeby uniknąć problemów? Co wsiade co coś się psuje z elektroniki - elektronika nie podlega gwarancji...
Ja juz serio nie wiem ale to jest mega dziwne. Co wybiore czego sie tkne to sie psuje...
Powiem szczerze ze mnie to juz meczy. Nie moge kupic nic i sie tym cieszyc bo zawsze sie okazuja problemy. I chyba nis bylo zadnej rzeczy ktora bym sobie kupil i z ktora nie byloby problemow ze cos nie dziala...
I ja juz sam nie wiem czy mozna jakos magicznie sciagac nasiebie takiego pecha ?
Ja rozumiem ze np ktos sie nastawia negatywnie ze go wywala z roboty albo nie przyjma i potem robi taka postawę i sam sobie spełnia przepowiednie. Ale psujacy sie sprzet ??? Czy ktos tu ma podobnrgo pecha ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sciąganie zdarzeń myślami ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To typowa historia każdego Polaka
Niestety, ale masz nerwicę, więc wszystko zauważasz, wszystko ma znaczenie, ale tylko dla Ciebie.
Popatrz, każdemu sie coś psuje, i to trzeba naprawiać i tak w nieskończoność, ja się nauczyłem by ciągle weryfikować z innymi co robią, co mówią..... Postanowiłem też kupować to inni kupują, przynajmniej będę z kolegą miał ten sam problem.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie jest to możliwe. To głupota w czystej postaci. Myśl to narząd poznawczy. Pomyśl logicznie jak by wyglądał świat jakby tak można było robić? Absurd. To są właśnie efekty pseudonaukowych, płaskoziemnych, sajens fikszyn poglądów, które głoszą cymbały tego świata.