Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Złe samopoczucie po odstawieniu leków
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jestem już w drugim miesiącu odburzania. Bywało różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Trwałam wytrwale w swoich działaniach, jednak dziś rano miałam poważny kryzys. Ostatecznie odstawiłam leki i już od rana była jazda. Miałam tak silny i nietypowy objaw nerwicy, że przeraził AM się bardzo, otóż poczułam się tak jakbym straciła kontakt z rzeczywistością. Wiedziałam co robię, lecz przed oczami była tylko czarna plama, prawie nic nie widziałam, kręciło mi się w głowie. Z trudem posprzątałam mieszkanie. Starałam się nie zwracać uwagi na swoje objawy, lecz one trwają nadal. Czuję się fatalnie. Czy ktoś był w podobnej sytuacji. Proszę napiszcie jak dalej sobie z tym radzić. Czy to objaw lęku. Sama już nie wiem. Jestem tym trochę przerażona, bo nawet w chwili największego lęku nie miałam takich objawów. Poradzicie coś. Będę wdzięczna. Chora 59
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Kochana,
napisz proszę kiedy odstawiłaś leki i co przyjmowałaś?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
A ta ciemność przed oczami to czasem nie przy schylaniu się gwałtownym. Bo chyba nie straciłaś wzroku ?Chora 59 pisze: ↑21 lutego 2019, o 11:28Jestem już w drugim miesiącu odburzania. Bywało różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Trwałam wytrwale w swoich działaniach, jednak dziś rano miałam poważny kryzys. Ostatecznie odstawiłam leki i już od rana była jazda. Miałam tak silny i nietypowy objaw nerwicy, że przeraził AM się bardzo, otóż poczułam się tak jakbym straciła kontakt z rzeczywistością. Wiedziałam co robię, lecz przed oczami była tylko czarna plama, prawie nic nie widziałam, kręciło mi się w głowie. Z trudem posprzątałam mieszkanie. Starałam się nie zwracać uwagi na swoje objawy, lecz one trwają nadal. Czuję się fatalnie. Czy ktoś był w podobnej sytuacji. Proszę napiszcie jak dalej sobie z tym radzić. Czy to objaw lęku. Sama już nie wiem. Jestem tym trochę przerażona, bo nawet w chwili największego lęku nie miałam takich objawów. Poradzicie coś. Będę wdzięczna. Chora 59
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Podczas wchodzenia i schodzenia z leków bardzo często doświadczałem opisywanych przez Ciebie objawów. Potęgowały się one zwłaszcza przy gwałtownym wstawaniu z pozycji siedzącej / leżącej. Parę razy mi się nawet zdarzyło, że po odzyskaniu widzenia byłem na podłodze na czworaka praktycznie nie wiedząc jak się tam znalazłemChora 59 pisze: ↑21 lutego 2019, o 11:28Jestem już w drugim miesiącu odburzania. Bywało różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Trwałam wytrwale w swoich działaniach, jednak dziś rano miałam poważny kryzys. Ostatecznie odstawiłam leki i już od rana była jazda. Miałam tak silny i nietypowy objaw nerwicy, że przeraził AM się bardzo, otóż poczułam się tak jakbym straciła kontakt z rzeczywistością. Wiedziałam co robię, lecz przed oczami była tylko czarna plama, prawie nic nie widziałam, kręciło mi się w głowie. Z trudem posprzątałam mieszkanie. Starałam się nie zwracać uwagi na swoje objawy, lecz one trwają nadal. Czuję się fatalnie. Czy ktoś był w podobnej sytuacji. Proszę napiszcie jak dalej sobie z tym radzić. Czy to objaw lęku. Sama już nie wiem. Jestem tym trochę przerażona, bo nawet w chwili największego lęku nie miałam takich objawów. Poradzicie coś. Będę wdzięczna. Chora 59

Trzymaj się

-
To normalne przy odstawieniu leków.. Też tak miałam.. Zaakceptuj.. Przy odstawianiu leków wzrasta też lęk.. Wdrażaj rady z forum, przejdzie.. Myśle że ten stan nie jest spowodowany nawrotem tylko odstawieniem leków
-
Leki odstawiłam dokładnie tydzień temu. Brałam Mirtagen 15 na noc i 60 Dutilox. Pozdrawiamkatarzynka pisze: ↑21 lutego 2019, o 11:48Witaj Kochana,