Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Rozmowa o pracę
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam jutro idę na rozmowę o pracę pierwszy raz od pół roku podejmuje próbe... Dodajcie otuchy bardzo się stresuje. Jest to praca w hurtowni owoce warzywa.
-
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Trzymam kciuki

https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Zaburzona1234 pisze: ↑11 marca 2020, o 20:18Boję się trochę że jak pójdę do tej pracy to będzie mnie trzepalo nerwica. Albo będę się czegoś uczyć i nagle pustka w głowie ... Stwierdza że debil i podziękują
Lepiej doświadczać objawów stresu, niż być więźniem lęku.

https://www.czlowiekczujacy.pl
-
Bardzo wam dziękuję wszystkim 

-
- Administrator
Rozmowa o pracę może być stresująca, szczególnie po przerwie ale warto zauważyć, że mimo wszystko nie zależy od tego całe Twoje życie a prowadzącego rozmowę możesz wyobrazić sobie jak siedzi w pampersie i przemawia. 
Stres jest oczywisty i niech sobie będzie, po co się nim denerwować, zajmować skoro to emocja? Ty po prostu idziesz na rozmowę o pracę, nie mniej i nie więcej. Niezależnie od jej wyniku nie stracisz smaku potraw, życia, ani wzroku. Jak coś pójdzie źle będzie Ci najwyżej smutno co możesz przeczekać, bo jak zawsze to minie, a ewentualne obwinianie się czy krytyka wtedy może zostać potraktowana dobrym słowem własnej koleżanki.
Jak widzisz masz wiele możliwości.

Stres jest oczywisty i niech sobie będzie, po co się nim denerwować, zajmować skoro to emocja? Ty po prostu idziesz na rozmowę o pracę, nie mniej i nie więcej. Niezależnie od jej wyniku nie stracisz smaku potraw, życia, ani wzroku. Jak coś pójdzie źle będzie Ci najwyżej smutno co możesz przeczekać, bo jak zawsze to minie, a ewentualne obwinianie się czy krytyka wtedy może zostać potraktowana dobrym słowem własnej koleżanki.
Jak widzisz masz wiele możliwości.

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)