Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co robić?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, mam problem, jeśli zły dział to przenieście. Kiedyś psychiatra zdiagnozował u mnie jakieś zaburzenia lękowe. Obecnie co jakiś czas, występuje u mnie jakiś lęk, czuję niepewność, jestem poirytowany i nerwowy, czasem występuje ucisk w klatce i przyspieszony puls, występują duże wahania nastroju, rano na ten przykład nie chce mi się z nikim gadać, później to ustępuje. Budzę się codziennie koło 3 w nocy, nawet jak prześpię całą noc to rano nie czuję się wypoczety. Przesadnie kontroluje swój stan zdrowia, przypisuje sobie różne choroby, następnie udaje się do lekarza i jak zwykle nic nie wychodzi. Kiedyś dostałem leki od psychiatry, pomogły, ale musiałem odstawić bo skutki uboczne były drastyczne. Co robić?
-
Więc trzeba się ponownie udać do psychiatry? Wizyta w Warszawie kosztuje 300/350 zł, a na nfz ciężko się dostać, już nie mówiąc, że tam przebiega to w bardzo niemiłej atmosferze.
-
Mówię tutaj bardziej o psychologu który dokładnie przepracuje z Tobą problemy które Ci doskwierają. Zdaje sobie sprawę ze nie jest to ani tanie ani łatwe. Możesz spróbować coraz bardziej popularnej metody e-wizyty z innego regionu kraju (tańszego).