Caly czas, nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze to moze byc od leku, ciezko to opisac. Dostalem ataku paniki we wrzesniu z przemeczenia, niedojedzenia i niedospania. Czulem sie fatalnie, dźwięki były wyostrzone, zbieralo mi sie na wymioty. Bylo coraz gorzej, a jeszcze jakas babka na sor ktora nie byla psychistra walnela, ze to pewnie schiza. Dali mi antydepresanty (escitalopram + trazodon) nagle zaczelo sie bardzo szybko pogarszac, ale trazo dal sen, wiec go bralem. Ogolnie odrealnienie, przyblizanie, oddalanie obrazu, lekkie paranoje, ogromna nadwrazliwosc cielesna, stany padakowe jak probowalem ogladac telewizję. Teraz odstawilem i nie mam 70% z tego nawet, ale zostalo widzenje z glebi glowy, odrealnienie i sztywnienie lewostronne twarzy, rozpieranie.martif pisze: ↑16 kwietnia 2022, o 17:59A jak długo brałeś ?HysSpodGory pisze: ↑16 kwietnia 2022, o 12:37Mi leki tylko szkodzily, gdybym je bral dluzej, to wariatkowo. Szkoda gadac.
I szkodziły tzn miałeś skutki uboczne cały czas czy jak ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Psychiatra twierdzi że nie wyjdę bez leków.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
- Gość
Przeciez to normalne, że ,, nawet ,, jesli leki miałyby dzialac to nie po 3 dniach, i to normalne, że z początkiem brania mogą się nasilić objawy, ogolnie polecam przestac czytać czy temu czy tamtemu leki pomogły bo to kwestia indywidualna
-
U mnie pogorszyly w trakcie brania przez pare miesięcy, ale jak odstawiłem to jest lepiej ale mam jakies zepsucie mozgu chyba bo inaczej widze i ryja mi sciska.
-
- Gość
No widzisz, mi leki ani nie pomogły ani nie zaszkodziły akurat, inne widzenie miałem w stanach dd, światłowstręt, widzenie tunelowe,HysSpodGory pisze: ↑17 kwietnia 2022, o 01:52U mnie pogorszyly w trakcie brania przez pare miesięcy, ale jak odstawiłem to jest lepiej ale mam jakies zepsucie mozgu chyba bo inaczej widze i ryja mi sciska.
-
Mi (chyba) leki pomogły. Bo mój stan psychiczny w styczniu był katastroficzny. Obecnie jakoś funkcjonuję. Nie wiem, czy to zasługa ich ale na pewno czuje się lepiej.
A brał ktoś 3-4 miesiące i odstawił ?
A brał ktoś 3-4 miesiące i odstawił ?
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
No ja wlasnie bralem 4 miesiace + miesiac odstawiania czyli lacznie 5 miesiecy. Bylem po prostu glupi. Rzeczy ktore mi sie dzialy nie byly normalne.