Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Psychiatra twierdzi że nie wyjdę bez leków.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
HysSpodGory
Zarejestrowany Użytkownik

16 kwietnia 2022, o 18:36

martif pisze:
16 kwietnia 2022, o 17:59
HysSpodGory pisze:
16 kwietnia 2022, o 12:37
Mi leki tylko szkodzily, gdybym je bral dluzej, to wariatkowo. Szkoda gadac.
A jak długo brałeś ?
I szkodziły tzn miałeś skutki uboczne cały czas czy jak ?
Caly czas, nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze to moze byc od leku, ciezko to opisac. Dostalem ataku paniki we wrzesniu z przemeczenia, niedojedzenia i niedospania. Czulem sie fatalnie, dźwięki były wyostrzone, zbieralo mi sie na wymioty. Bylo coraz gorzej, a jeszcze jakas babka na sor ktora nie byla psychistra walnela, ze to pewnie schiza. Dali mi antydepresanty (escitalopram + trazodon) nagle zaczelo sie bardzo szybko pogarszac, ale trazo dal sen, wiec go bralem. Ogolnie odrealnienie, przyblizanie, oddalanie obrazu, lekkie paranoje, ogromna nadwrazliwosc cielesna, stany padakowe jak probowalem ogladac telewizję. Teraz odstawilem i nie mam 70% z tego nawet, ale zostalo widzenje z glebi glowy, odrealnienie i sztywnienie lewostronne twarzy, rozpieranie.
usunietenaprosbe
Gość

17 kwietnia 2022, o 00:03

Przeciez to normalne, że ,, nawet ,, jesli leki miałyby dzialac to nie po 3 dniach, i to normalne, że z początkiem brania mogą się nasilić objawy, ogolnie polecam przestac czytać czy temu czy tamtemu leki pomogły bo to kwestia indywidualna
HysSpodGory

17 kwietnia 2022, o 01:52

SCIBEK849 pisze:
Przeciez to normalne, że ,, nawet ,, jesli leki miałyby dzialac to nie po 3 dniach, i to normalne, że z początkiem brania mogą się nasilić objawy, ogolnie polecam przestac czytać czy temu czy tamtemu leki pomogły bo to kwestia indywidualna
U mnie pogorszyly w trakcie brania przez pare miesięcy, ale jak odstawiłem to jest lepiej ale mam jakies zepsucie mozgu chyba bo inaczej widze i ryja mi sciska.
usunietenaprosbe
Gość

17 kwietnia 2022, o 17:31

HysSpodGory pisze:
17 kwietnia 2022, o 01:52
SCIBEK849 pisze:
U mnie pogorszyly w trakcie brania przez pare miesięcy, ale jak odstawiłem to jest lepiej ale mam jakies zepsucie mozgu chyba bo inaczej widze i ryja mi sciska.
No widzisz, mi leki ani nie pomogły ani nie zaszkodziły akurat, inne widzenie miałem w stanach dd, światłowstręt, widzenie tunelowe,
martif

17 kwietnia 2022, o 21:54

Mi (chyba) leki pomogły. Bo mój stan psychiczny w styczniu był katastroficzny. Obecnie jakoś funkcjonuję. Nie wiem, czy to zasługa ich ale na pewno czuje się lepiej.

A brał ktoś 3-4 miesiące i odstawił ?
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
HysSpodGory

17 kwietnia 2022, o 23:51

No ja wlasnie bralem 4 miesiace + miesiac odstawiania czyli lacznie 5 miesiecy. Bylem po prostu glupi. Rzeczy ktore mi sie dzialy nie byly normalne.
ODPOWIEDZ