Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Przezuwanie przeszłości

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Zalękniona25
Zarejestrowany Użytkownik

6 lipca 2019, o 14:26

Witajcie, mam taki problem. Kiedy np. Nie jestem w pracy i mam wolny dzień mam cos w stylu przezuwania przeszłości. Dotyczy to mojego byłego faceta. Ciągle mi sie się przezuwaja jakies sytuację z nim związane albo mam wyrzuty sumienia co do niego. Dodam ze na początku mojej nerwicy mialam natręt ze mi odbije i do niego wróce. Zaczynam siesię bać ze moze nie kocham mojego obecnego i tamten mi sie tak ciągle przeżuwa. Co myślicie?
Madziolcha1990
Zarejestrowany Użytkownik

7 lipca 2019, o 11:01

Ja tak mam. Glowie na tym polega moja nerwica. Wracam wstecz i tworze w glowie historie ktorych nie ma. Uciekam w swiat ktory nie istnieje.
ODPOWIEDZ