Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lęk przed stratą.
-
- Gość
Ty jesteś power ranger (ten żółty pewnie) nowej generacji xD niepotrzebne zegarki, żeby mieć synchro, chyba że wibracje osłabną 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie potrafisz decydować?pablo36 pisze: ↑16 lutego 2022, o 22:32Witam:)
Widzisz madmag87 każdy ma swoje odbicia.Wiesz myślę,że tutaj w tym wszystkim duże znaczenie ma nakręcanie się. Tak jak chłopaki opisują w swoich filmikach ,przede wszystkim Wiktor takie reakcje wchodzą wchodzą w nawyk. Wcześniej nawet bym nie pomyślał,że można się na takim czymś tak zafiksować. To jest jak ze wszystkim w życiu,jak się do czegoś zrazisz to później zaczynasz zwracać na pewne rzeczy uwagę,umysł jest wyczulony. Katja dobrze napisała wcześniej ,że jedynym sposobem na natręty jest akceptacja i ignorowanie. Zgodzę się z nią w 100 procentach, dokładając działanie. U mnie już nawet nie chodzi już o wybór zegarka,bo jakikolwiek bym nie wybrał to będą właśnie te obawy dyskomfortu.
Najlepiej byłoby odpuścić,ale to zawsze wraca do człowieka. Myślę,że można to ogarnąć,ale trzeba znależć jaki sposób,kierunek. Nie wiem za bardzo jak popracować tutaj nad tą akceptacją,ona uważam ,że jest kluczowa. Później z ignorowaniem byłoby lepiej. Dlatego napisałem na forum, bo pomyślałem,że może ktoś już przez takie kocoboły przechodził i znalazł rozwiązanie.
-
Moj problem jest taki, ze ciezko mi sie rozstawac z przedmiotami ... Za bardzo sie zzylem z nimi eh. Mam dziwne mysli.
-
U mnie już nawet nie chodzi już o wybór zegarka,bo jakikolwiek bym nie wybrał to będą właśnie te obawy dyskomfortu.
Najlepiej byłoby odpuścić,ale to zawsze wraca do człowieka.
Wybór zegarka, itp. Ja mam problem z kupnem ciuchów , specjalnie dopasowywałem się do jednej dziewczyny.