Ty też będziesz się z tego śmiać. Gwarantuję, że przechodzi. To tylko nerwica.

To ja dodam takie coś . Dr. Wiesław Czernikiewicz Seksuolog .SCF pisze: ↑30 października 2020, o 08:44Cześć
Takich wątków tu bylo dużo.
Obawa przed pedofilią, obawa przed homoseksualizmem i przed krzywdzeniem wlasnego dziecka.
Twoj wkret laczy obawe przed pedofilia + skrzywdzenie dziecka
Mozna się z tego pośmiać ale rozumiem że tobie nie jest do smiechu i wiem co czujesz
Pozwól że wyjaśnię ci parę rzeczy dotyczących pedofilii.
Po pierwsze to prawda że pedofilia jako zaburzenie preferencji seksualnych a akt pedofilski to są 2 różne rzeczy.
Może być osoba o sklonnosciach pedofilskich tzn taka która podniecają głównie dzieci. Ale nigdy nie dopuści się aktu pedofilskiego bo ma rozum i jest świadoma że jest to coś złego. Tym niemniej szczerze takim wlasnie osobom współczuję. Raz że muszą się ukrywać dwa ze sami obawiają się ze nie wytrzymają. Kiepska sprawa ale nawet nie wiemy o takich osobach zbyt wiele.
Drugi przypadek: akt pedofilski czyli dopuszczenie się molestowania czy gwaltu na dzieciach. Tu można ale nie trzeba byc pedofilem. Ludzi którzy tego się dopuszczają mają raczej poważne problemy ze swoją psychiką, z osobowością. Albo są np uposledzeni albo nie mają z tego powodu wyrzutów sumienia - chca po prostu zaspokoic swój popęd, a na dzieciach jest im latwiej niz na dorosłych - dlatego nie zawsze musza byc to osoby o sklonnosciach pedofilskich. To tak samo sa faceci ktorzy napadaja i gwalca kobiety a inni tego nie robią a przecież obie grupy pociąga to samo
U Ciebie wystepuje nadmierna kontrola i wyrzuty sumienia z ppwodu wkrętów to juz swiadczy o tym ze nigsy się aktu pedofilskiego nie dopuscisz bo by ci sumienie nie pozwoliło.
Nie masz też sklonnosci pedofilskich i sama to wiesz. A gdybys takie miała to uwierz mi nie uswiadomilabys sobie tego teraz tylko byś o tym wiedziała od samego poczatku jak ksztsltowala ci się twoja seksualność, fantazjowalabys o dzieciach i od zawsze podniecalby Cię ich widok a nie ze nagle teraz bach i cie podniecają
Twój strach może też napędzac reakcje seksualne. Możesz przez to mieć wrażenie że costam Cię rusza, ale to jest złudne.
Uspokoisz się to zobaczysz jakie bzdurne sa to obawy
Daj sobie czas na wyciszenie głowy, nie kontroluj się bo to tylko ppgarsza twoj stan![]()