Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęk przed kompulsjami.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

13 stycznia 2019, o 17:10

Cześć wszystkim. Pytanie do osób bez kompulsji. Czy mieliście kiedyślęk że wystąpią u was kompulsje ?
Ja jadąc dziś autem (poza domem mam zawsze większy Lęk) dostałem myśli że zaraz zacznę się klepać po policzku. Oczywiście trochę się przestraszyłem ale pojechałem dalej. Nie klepalem się po policzku. Ale myslem o tym non stop i korcilo mnie trochę żeby się dotknąć w policzek. Na siłowni teraz dotknalem policzka. Ale słuchajcie czy ta chęć dotknięcia w policzek to kompulsja ? Czy to dlatego że o tym myślałem?
Reap what you sow!
Tove
Odważny i aktywny forumowicz

13 stycznia 2019, o 17:24

Zanim ktokolwiek ci odpowie, proszę cie, przeczytaj to co napisałeś tak z 10 razy, później wróć do wcześniejszych wątków, które założyłeś. Tam znajdziesz odpowiedz:) i na kolejne 1000000000 postów które założysz tez:)
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
whyisthat

13 stycznia 2019, o 17:25

Tove pisze:
13 stycznia 2019, o 17:24
Zanim ktokolwiek ci odpowie, proszę cie, przeczytaj to co napisałeś tak z 10 razy, później wróć do wcześniejszych wątków, które założyłeś. Tam znajdziesz odpowiedz:) i na kolejne 1000000000 postów które założysz tez:)
Ej ej nie pisałem nic wcześniej nigdy o kompulsjach :p
Reap what you sow!
Tove
Odważny i aktywny forumowicz

13 stycznia 2019, o 17:29

Powiedz mi, u ciebie naprawdę taka pierdoła wywołuje analizę i lęk? Rozumiem u kogoś kto dopiero zaczyna przygodę z nerwica i nie wie kompletnie nic o zaburzeniu, ale nie ktoś, kto już ma z tym styczność tyle lat.
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
whyisthat

13 stycznia 2019, o 17:34

Tove pisze:
13 stycznia 2019, o 17:29
Powiedz mi, u ciebie naprawdę taka pierdoła wywołuje analizę i lęk? Rozumiem u kogoś kto dopiero zaczyna przygodę z nerwica i nie wie kompletnie nic o zaburzeniu, ale nie ktoś, kto już ma z tym styczność tyle lat.
Tove na prawdę kurde ja wiem że to są tylko myśli. Psycholog też mówi że to tylko myśli natrętne które należy olewac. Strasznie mi ciężko. Ja wiem że nie tylko mi jest tu ciężko...

Właśnie takie kocham mamę u mnie wywołują lęk. Jestem na siłowni i nie wiem czy iść po do kościoła czy nie i czy nie zrobię nic wbrew sobie i z automatu analiza i lęk o wszystko. Chciałbym to wszystko olac i k powiedzieć sobie że ciul z tym wszystkim ale jak kiedy ja nie wiem co mam robić. Czy iść czy ni3 iść i tak w koło.
Reap what you sow!
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

13 stycznia 2019, o 20:31

Weź się w garść!
ODPOWIEDZ