Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
-
Agaaata
- Nowy Użytkownik
16 lipca 2024, o 15:15
Hej wszystkim! Jestem tu od tygodnia, nie wiem skąd nie wiem kiedy ta franca się do mnie przyczepiła. Najpierw zaczęło się od typowego: "chyba go nie kocham". Aż wkoncu po 2-3 dniach wiedziałam i wiem nadal, że kocham. Ale jak to przy tej nerwicy, mam tysiące myśli, których nie mogę pokonać. Staram się nie analizować, nie przejmować nimi ale ciężko

Coś na zasadzie niby wiem, ale nie wiem jak dalej działać. Przed wyjściem strach, nawet jak mamy się spotkać to ten strach jest, mimo że wiem że to milosc mojego życia

No i jak z tego wybrnąć? Czasem mam wrazenie, że wariuję..
-
Tusia
- Nowy Użytkownik
20 sierpnia 2024, o 17:30
Agata kochana jestes bardzo dzielna! Milosc to nie tylko uczucia ale decyzja, decyzja o tym ze chcesz z nim
byc, wspierac sie nawzajem isc razem przez zycie itp. Rob to co robisz dotychczas, pogódź sie ze te mysli sa i beda, ze taka po prostu jestes i kochasz go. Wiem
co mowie bo sama przez to przechodze

Tez jest czesto strach przed spotkaniami ale widujemy sie i jestesmy razem, zawsze dla siebie. Masz swiadomosc ze to twoja milosc wiec walcz o nią
-
Agaaata
- Nowy Użytkownik
10 kwietnia 2025, o 18:09
Hej Tusia. Mieszkamy razem a ja nadal mam mysli, że może go nie kocham.. wyjechał na 2 miesiące, utrzymujemy kontakt ale ja dalej rozkminiam. Jak u Ciebie?