Viktor nie miał długo dd ani tym bardziej depresji,z tego co słuchałam jakieś pół roku ,nerwicę i natręctwa miał długo ale wiadomo,każdy jest inny .
Heimdall niestety mam takie same odczucia,widzę mimo wszystko jakąś poprawę ,bardzo minimalną ale w takim tempie to może mi się polepszy w wieku 70tki (jeśli dożyję ) a wtedy to już i tak tylko mogiła.Chyba mam to za długo,20 lat deprechy i nerwicy zrobiło swoje
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Prześwit ? :) ;)
Regulamin forum
Uwaga! Prośba dotycząca tworzenia wątków.
Wszyscy użytkownicy, którzy zamieszczają w tym dziale wątek dotyczący swojego wyzdrowienia, proszeni są w wypadku gdy nowy temat dotyczy dojścia do pełni zdrowia, aby do tytułu tematu dopisywali: Wyleczony/ona
Pozwoli to na rozróżnienie tematów osób, które w pełni wyzdrowiały od tych, którzy czują się lepiej oraz tych którzy opisują swoją obecną walkę.
Przykładowo Ania chce podzielić się swoim pełnym wyzdrowieniem, tworzy nowy temat o tytule:
"Ania dzieli się szczęściem" i dopisuje do tego Wyleczona - "Ania dzieli się szczęściem.Wyleczona". Osoby, które chcą opisać swoje lepsze samopoczucie, bądź postępy w leczeniu nie dodają tej końcówki.
Uwaga! Prośba dotycząca tworzenia wątków.
Wszyscy użytkownicy, którzy zamieszczają w tym dziale wątek dotyczący swojego wyzdrowienia, proszeni są w wypadku gdy nowy temat dotyczy dojścia do pełni zdrowia, aby do tytułu tematu dopisywali: Wyleczony/ona
Pozwoli to na rozróżnienie tematów osób, które w pełni wyzdrowiały od tych, którzy czują się lepiej oraz tych którzy opisują swoją obecną walkę.
Przykładowo Ania chce podzielić się swoim pełnym wyzdrowieniem, tworzy nowy temat o tytule:
"Ania dzieli się szczęściem" i dopisuje do tego Wyleczona - "Ania dzieli się szczęściem.Wyleczona". Osoby, które chcą opisać swoje lepsze samopoczucie, bądź postępy w leczeniu nie dodają tej końcówki.
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Kondor
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Celine ja się męczyłem z pewnymi sprawami z 15 lat, poradziłem sobie z tym w niecały rok. Jeżeli zakładasz tak, że do 70 to będzie, to widzisz, że temu nie pomagasz 

Pomyliliśmy światy ! Świat naszego myślenia uznaliśmy za ten realny, a ten prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić !
- Zestresowana
- Zarejestrowany Użytkownik
No chyba mimo wszystko miał dłużejCeline Marie pisze: ↑11 lipca 2018, o 19:23Viktor nie miał długo dd ani tym bardziej depresji,z tego co słuchałam jakieś pół roku ,nerwicę i natręctwa miał długo ale wiadomo,każdy jest inny .
Heimdall niestety mam takie same odczucia,widzę mimo wszystko jakąś poprawę ,bardzo minimalną ale w takim tempie to może mi się polepszy w wieku 70tki (jeśli dożyję ) a wtedy to już i tak tylko mogiła.Chyba mam to za długo,20 lat deprechy i nerwicy zrobiło swoje