Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
-
Patro1995
- Zarejestrowany Użytkownik
6 września 2016, o 00:37
Siema

mam taki pomysł, jak nagrywacie dalej filmiki na youtube, fajnie by było usłyszeć cały filmik dotyczący DD, nerwicy po używkach

nie znalazłem takiego filmu a byłoby spoko
-
subzero1993
- Odburzony i pomocny użytkownik
6 września 2016, o 01:29
A czym mosłby się pn różnić od innych powodów?
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
Astronom
- Zarejestrowany Użytkownik
6 września 2016, o 21:19
Patro1995 pisze:Siema

mam taki pomysł, jak nagrywacie dalej filmiki na youtube, fajnie by było usłyszeć cały filmik dotyczący DD, nerwicy po używkach

nie znalazłem takiego filmu a byłoby spoko
Patro1995, po co robić inny filmik. Przyczyny nerwic i dd są dość szeroko omowione zarówno na forum jak i na yt. To że wyzwalacz był inny nie znaczy że należy to traktować inaczej. Po prostu wez sie sa odburzanie bo czy to atak paniki, czy używki czy stres wszystko zaczęły, trzeba sie porządnie zająć głęboko leżącymi przyczynami depersonalizacji, żeby zwalczyć objawy.
-
ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
6 września 2016, o 22:46
Przecież masz o dd i wpisy i nagrania:
derealizacja-leczenie.html
objawy-depersonalizacji.html
Musieli by powtórzyć to samo dodając na poczatku ze to nagranie o dd po uzywkach...jaki to sens?

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p