Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pozytywny dzień

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
usuniete
Gość

3 czerwca 2023, o 20:22

Chyba takiego wątku nie ma a mógłby być wątek gdzie pisalibyśmy swój dzień który jest dobry, z dobrym samopoczuciem;)pozytywny.. czemu pisać tylko o objawach:)
Co dziś dobrego dla siebie zrobiłeś/zrobiłaś? jeśli twój dzisiejszy dzień był jednak gorszy to jutrzejszy na pewno będzie lepszy, :) ;ok głowa do góry :))
^^ ^^
Ania_taka
Zarejestrowany Użytkownik

4 czerwca 2023, o 01:56

Dziś wyszłam do sklepu i udało mi się przezwyciężyć obawy i nie wykąpać się po raz drugi 😁 więc to był niezły dzień 💪
Missy89
Zarejestrowany Użytkownik

4 czerwca 2023, o 17:25

Claudia pisze:
3 czerwca 2023, o 20:22
Chyba takiego wątku nie ma a mógłby być wątek gdzie pisalibyśmy swój dzień który jest dobry, z dobrym samopoczuciem;)pozytywny.. czemu pisać tylko o objawach:)
Co dziś dobrego dla siebie zrobiłeś/zrobiłaś? jeśli twój dzisiejszy dzień był jednak gorszy to jutrzejszy na pewno będzie lepszy, :) ;ok głowa do góry :))
^^ ^^
A no bardzo fajny wątek 😁
Widze ze mimo wszystko pozytywna dusza🤗
Brakuje tu takich 🤗
Powodzonka🤗

A innym dobrego dnia❤
usuniete
Gość

25 czerwca 2023, o 11:22

@Ania_taka super💜
@Missy89 💙
usuniete
Gość

9 lipca 2023, o 22:00

Bardzo pozytywny dzień u mnie dziś. Rano Msza święta potem poszłam na cmentarz do kilku zmarlych już osób. Mimo upału:)
ODPOWIEDZ