Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Powrót a było juz ok
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Słuchajcie ostatnimi dniami mialam bardzo stresujący czas. Pewne.wydarzenie w sąsiedztwie sprawiło ze nerwica nawraca. Znowu sie boje zwariowania, wróciła apatia i przygnebienie. Strach ze coś takiego spotka moich bliskich. Tez tak macie, że przeżywacie pewne rzeczy tak kilka razy mocniej niz ludzie bez zaburzenia?
-
oczywiście, że tak, mój organizm na każdy stresor reaguje o wiele szybciej i mocniej. Wydaje mi się że u Ciebie następuje jakiś kryzys, nie koniecznie od razu nawrótZalękniona25 pisze: ↑25 czerwca 2019, o 20:49Słuchajcie ostatnimi dniami mialam bardzo stresujący czas. Pewne.wydarzenie w sąsiedztwie sprawiło ze nerwica nawraca. Znowu sie boje zwariowania, wróciła apatia i przygnebienie. Strach ze coś takiego spotka moich bliskich. Tez tak macie, że przeżywacie pewne rzeczy tak kilka razy mocniej niz ludzie bez zaburzenia?

https://www.youtube.com/watch?v=RzEL-4fyFh0&t=2401s tutaj trochę o kryzysach

To minie! ZAWSZE przechodzi !
"...Bo jest (inaczej) musisz wyciągnąć z tego kolejna lekcje i przerobić w swojej głowie ze to wcale nie koniec świata a początek nowego rozdziału zupełnie innego i nieodkrytego..."
Pomyliliśmy światy. Świat naszego myślenia uznaliśmy za prawdziwy, a ten świat prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić. ...
Pomyliliśmy światy. Świat naszego myślenia uznaliśmy za prawdziwy, a ten świat prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić. ...
-
Dochodzą jakieś myśli dziwne. Dziecku leciala krew z nosa i jakieś głupie mysli ze ktos mnie w cos wrobi i tego typu. Chyba jednak wariujeVirusek pisze: ↑25 czerwca 2019, o 21:02oczywiście, że tak, mój organizm na każdy stresor reaguje o wiele szybciej i mocniej. Wydaje mi się że u Ciebie następuje jakiś kryzys, nie koniecznie od razu nawrótZalękniona25 pisze: ↑25 czerwca 2019, o 20:49Słuchajcie ostatnimi dniami mialam bardzo stresujący czas. Pewne.wydarzenie w sąsiedztwie sprawiło ze nerwica nawraca. Znowu sie boje zwariowania, wróciła apatia i przygnebienie. Strach ze coś takiego spotka moich bliskich. Tez tak macie, że przeżywacie pewne rzeczy tak kilka razy mocniej niz ludzie bez zaburzenia?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=RzEL-4fyFh0&t=2401s tutaj trochę o kryzysach![]()
- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
Spoko, nie przejmuj się. NA pocieszenie powiem Ci, że u mnie w domu ostatnio takie historie się dzieją, że lada moment też pewnie sąsiedzi zaczną wrzucać podobne posty....
-
A to znaczy? Ja nie mam na myśli jakis złych rzeczy tylko wypadek u sąsiadów podczas prac domowych. I ja wtedy strasznie przeżywam to co sie komus źle dzieje
- maciek1985
Nie nakręcaj się, nawet jak coś się zdarzy, to nic na to nie poradzisz. Tylko włosów siwych CI przybędzie od rozmyślania 

-
Jak takie mysli mi prZychodzą do głowy to mam wrażenie ze to jednak schiza. A było tyle czasu juz okmaciek1985 pisze: ↑25 czerwca 2019, o 21:40Nie nakręcaj się, nawet jak coś się zdarzy, to nic na to nie poradzisz. Tylko włosów siwych CI przybędzie od rozmyślania![]()
- maciek1985
Masz wrażenie, czyli wiesz co i jak, czyli nie jest z Tobą źle. Tylko dziwisz się objawom niepotrzebnie, przez co się nakręcasz.
- Halka
Organizm na stresor reagować może mocniej. Jeśli niezaakceptujesz że to od emocji i ciągle swoją uwagą będziesz ten stan podtrzymywać to przynajmniej sie niedziw że masz takie myśli czy somaty. Bo twój umysł zna taki tok myślenia i Ty zanim w ślepo idziesz. Przynajmniej podważać zaczni na poziomie logicznym . Jeśli masz czegoś uczyć to akceptacji tego stanu i tych myśli i dlaczego przyszły. Reszte czytaj materiały do bóluVirusek pisze: ↑25 czerwca 2019, o 21:02oczywiście, że tak, mój organizm na każdy stresor reaguje o wiele szybciej i mocniej. Wydaje mi się że u Ciebie następuje jakiś kryzys, nie koniecznie od razu nawrótZalękniona25 pisze: ↑25 czerwca 2019, o 20:49Słuchajcie ostatnimi dniami mialam bardzo stresujący czas. Pewne.wydarzenie w sąsiedztwie sprawiło ze nerwica nawraca. Znowu sie boje zwariowania, wróciła apatia i przygnebienie. Strach ze coś takiego spotka moich bliskich. Tez tak macie, że przeżywacie pewne rzeczy tak kilka razy mocniej niz ludzie bez zaburzenia?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=RzEL-4fyFh0&t=2401s tutaj trochę o kryzysach![]()
-
Dziwie sie. Dawno tak nie mialam. Chore myśli. Znowu to samo
-
Wiesz ale zastanawiam sie czy ja kiedykolwiek bede żyła normalnie
- maciek1985
Jakbym miał obstawiać, to stawiam, że na na 100% tak 

-
Tak chorych myśli dawno nie miałam. Az strach je pisać
-
Jakie masz mysli? Bo ja z kolei mam wrażenie, ze mnie nikt nie przebije. Możesz na priv, jeśli nie chcesz tutaj pisać.