Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Powiększanie penisa
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak z ciekawości sobie sprawdziłem i jest kilka klinik, które coś takiego wykonują ale koszt nie jest niski
Z tego co jest napisane to trzdba zapłacić kilka tysięcy. I efekt jest na max pół roku czy rok. Nie na stałe.Opyla Ci się coś takiego zapisywać? Powieksz sobie czlonka pompka plus tabletkami. Może nie powiekszysz tyle co zabiegiem ale bedzie to trwałe.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Brałem raz tabletki ale nie działały
zamawiałem na allegro. Pompkę miałem i jest ok ale jedynie efekt jest na kilka dni a nie na stałe.Widziałem reklamy powieszania ale chciałem się tutaj zapytać czy ktoś może ma jakieś doświadczenia?

-
- Nowy Użytkownik
Nie wiem czy jest to takie popularne. Tak z ciekawości jakie tabletki na powiększenie penisa brałeś? Bo sam brałem penilarge i efekt był i byłem z niego całkiem zadowolony. Jasne, że nie powiększy się 8 cm bo to reklama ale powiększyłem 2 cm i na 2 cm w obwodzie czyli lepiej niż powiększenie kwasem hialuronowym bo to można powiększyć tylko na grubość.
-
- Nowy Użytkownik
Sfrajerzyłeś i kupiłeś jakieś tanie g... to się nie dziw, ze nie działały. Potem taki na forum wypisuje takie głupoty,że tabletki na powiększenie nie działają. Jeśli chcesz sobie kupić coś co działa to musisz dać trochę więcej kasy i jest tak ze wszystkim. Kup sobie cały zestaw penilarge plus dodatkowo krem (warto bo podczas powiększania mogę się robić rozstępy i ten krem zapobiega). i dopiero pisz opinie że kremy nie działają
-
- Nowy Użytkownik
Mój klient z konsultacji personalnej po takiej operacji stracił czucie w członku i ma teraz problemy z erekcją w ogóle. Jak się nie boisz takiego zabiegu to śmiało. A co do mniej inwazyjnych sposobów powiększania członka od klientów wiem że oni stosują jakieś tabletki na to z USA podobno bardzo skuteczne albo jak ktoś nie ma dojść żeby sprowadzać sobie bez cła w Polsce można dobre kupić o nazwie Maxorman ale trzeba troche poszukać w internecie. Z tego co wiem stosują również ten środek i kilka centymetrów udało im się wydłużyć oraz pogrubić członka w kilka miesięcy solidnego brania. Nie wiem na ile to jest prawda ale skoro tak mówią muszę wierzyć na słowo.
-
- Nowy Użytkownik
to jest popularny środek wśród klientów na mojej siłce. Wiadomo kobiety teraz bardzo wymagające