Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Powiększanie penisa penilarge

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Carals
Nowy Użytkownik

15 września 2025, o 08:38

Czy powiększał ktoś z Was penisa Penilarge?
Matmajko
Nowy Użytkownik

16 września 2025, o 11:04

Ja a co? Całkiem spoko efekt. Jeśli chcesz coś wiedzieć to wal śmiało:)
Nikoniko
Nowy Użytkownik

17 września 2025, o 10:03

No właśnie chciałbym wiedzieć kilka rzeczy. To rzeczywiście działa? O ile centymetrów można tak sobie przedłużyć? pogrubić? Ile trzeba czasu? No i czy są jakieś przeciwskazania medyczne?
zelie
Zarejestrowany Użytkownik

17 września 2025, o 11:24

Tak działa. W moim przypadku udało się o 3cm. Mówią, że max to 4 cm. Lekko pogrubienie też jest. To efekt rozszerzania sie ciał jamistych. 3 miesiące. Wiesz nie wiem, na pewno jeśli masz problemy z nadciśnieniem. No ale sam nie mam takich problemów i ogólnie wczesniej czytałem recenzje i wiele było pozytywnych tak więc postanowiłem sobie wreszcie przetestować i nie żałuję.
Sasert

18 września 2025, o 11:14

Powiekszałem penisa tabletkami. Wypróbowałem kilka rodzajów. Na poczatku z tego co pamiętam phalomaxx . Nie spełniły moich oczekiwań. Właściwie to wcale ponieważ efektu nie było.Trochę lepsza erekcja to fakt ale na pewno nie powiekszenie penisa Potem przestawiłem się na penimax i następnie na penilarge ( które były ostatnimi tabletkami na powiekszanie penisa jakie brałem - pomyślałem sobieże jak te nie pomogą to konczę próbowanie i testowanie bo mi chyba nic nie pomoże). Na szczęscie pomogły. Tak wiec o ile phelomax nie jestem w stanie Ci polecić to penilarge jak najbardziej.
light
Nowy Użytkownik

18 września 2025, o 11:54

Tak z ciekawości - ile Ci się powiekszył penis?
Sasert

23 września 2025, o 13:01

3 cm na długości oraz 2 cm na grubości. Widac róznicę gołym okiem, moja laska równiez poczułą ( pytała się o co chodzi ,ze mnie tak bardzo czuje to jej wmówiłem,że sama widocznie się zwęziła :P hehe, nie przyznałbym się jej przecież,ze brałem tabletki na powiekszanie penisa...). Nie oczekiwałem wiele ale mi takie powiekszenie jak najbardziej pasuje.
ODPOWIEDZ