Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
powiększające się guzki na tarczycy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej bardzo się boję ,bo robiłam usg tarczycy i wiem ,że powiększyły mi się guzki ,które mam .Jeszcze nie byłam u endo ,bo termin mam na maja (chyba że wczęśniej gdzieś się udam z tym wynikiem) ,zamartwiam się okropnie .Mam też wyrzuty sumienia ,że za żadko się kontrolowałam i nie pilnowałam dobrze tsh żeby było małe ,bo wyższe podobno stymuluje wzrost guzków.Może odzedzwie się ktoż z podobnym problemem .Już widzę siebie na stole operacyjnym a tak się boję operacjii 

-
Przecież wiesz że to tylko myśli... Nie wiesz co będzie... A to że guzki się powiększyly nic nie znaczy jeszcze... Zaakceptuj czarny scenariusz i nie analizuj tych myśli...ewagos pisze: ↑17 kwietnia 2019, o 18:32Hej bardzo się boję ,bo robiłam usg tarczycy i wiem ,że powiększyły mi się guzki ,które mam .Jeszcze nie byłam u endo ,bo termin mam na maja (chyba że wczęśniej gdzieś się udam z tym wynikiem) ,zamartwiam się okropnie .Mam też wyrzuty sumienia ,że za żadko się kontrolowałam i nie pilnowałam dobrze tsh żeby było małe ,bo wyższe podobno stymuluje wzrost guzków.Może odzedzwie się ktoż z podobnym problemem .Już widzę siebie na stole operacyjnym a tak się boję operacjii![]()
- Celine Marie
Też mi się powiększają ale z krwi ok ,parametry się wyrównały więc zlewam (biorę jod z wodorostów) ,nie martw się,guzy na tarczycy są bardzo popularne
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Ja mam to samo... Jest dobrze ale jak jest jakiś realny fizyczny problem zaraz włącza się lęk.. Trzeba wracać uwaga do rzeczywistości bo to myśli a nie realia...