Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Poniedziałek
-
- Nowy Użytkownik
Witam w poniedziałek ide do psychiatry i postanowiłem, że będę brał leki bo już nie daje rady funkcjonować ciągle niewyspany i z wiecznym uczuciem jakbym zaraz miał umrzeć będą to moje pierwsze w życiu leki psychotropowe antydepresanty bardzo się bałem ich brać ale stan już taki, że czemu by nie spróbować a wy jakie macie opinie o lekach na nerwice?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Myślę że każdy reaguje inaczej na takie leki. Nie ma się co ich bać. Jak jedne nie podpasują można zmienić na inne. Polecam zrób sobię listę objawów, które masz teraz to jak by co będziesz wiedział jak pojawią się jakieś działania niepożądane to żeby wiedzieć czy to było wcześniej i się nasiliło czy teraz się pojawiło i omówisz to z lekarzem. Na początku może być ciężko, ale po paru tygodniach powinieneś poczuć się znacznie lepiej.Zagubiony1234 pisze: ↑4 kwietnia 2025, o 16:04Witam w poniedziałek ide do psychiatry i postanowiłem, że będę brał leki bo już nie daje rady funkcjonować ciągle niewyspany i z wiecznym uczuciem jakbym zaraz miał umrzeć będą to moje pierwsze w życiu leki psychotropowe antydepresanty bardzo się bałem ich brać ale stan już taki, że czemu by nie spróbować a wy jakie macie opinie o lekach na nerwice?
Can someone tell me I'm not going crazy?

The thoughts in my head make me hate me

Maybe I'm too far from saving