Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pomocy! Poszukuję literatury naukowej.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kasiaczek
Zarejestrowany Użytkownik

30 grudnia 2016, o 21:12

Kochani, bardzo Was proszę o pomoc. Piszę pracę licencjacką nt asymilacji osób z nerwicą lękową no i rozdział I to skupienie się głównie na wyjaśnieniu o czym stanowi problem z punktu widzenia medycznego - no przecież w medycynie występuje nerwica. No ale nie mogę znaleźć dobrej książki nt temat, przekopuję neta ale to masakra jakaś a bez literatury nic nie napiszę. Jedną pozycję miałam, ale biblioteka jej nie posiada, a mianowicie: Zespół lęku uogólnionego w praktyce medycznej". Pomożecie?
Awatar użytkownika
minimoris

30 grudnia 2016, o 22:11

Czy chodzi o to, byśmy Waszej magisterskości na priv dali tytuły, czy linki do ściągnięcia ich w pdf?
Antoni Kępiński "Lęk" w Twojej bibliotece uniwersyteckiej pewnie jest,
a jak nie to mogę poszperać w necie i dać Waszej Magisterskości linka na priv?
Książkę Mark Leary, Robin M. Kowalski "Lęk społeczny" mam tylko w formie papierowej niestety.
-służyć i chronić ...i pozdrawiać-
(-.(-.(-.(-.(-.(-.(-.-).-).-).-).-).-).-)
chińska mafia patrzy
Awatar użytkownika
kasiaczek

30 grudnia 2016, o 23:44

Ojej, wystarczy tytuł :P Dziękować :*
ODPOWIEDZ