Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomóżcie mi
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mojej dziewczynie ostatnio ze 2 tygodnie spóznia się juz okres, a ja jako nerwicowiec to już zaczynam sobie ciążę wyobrażać. Logicznie myśląc ciąza jest niemożliwa, bo my obydwoje boimy się ciązy i jedyne co robimy to pieszczoty, ale bez penetracji no to jak ona by mogła zajść w ciążę. Parę tygodni temu miała zabieg usunięcia zęba i dentystka dała jej bardzo dużo znieczulenia więcej niż trzeba przez to, że zabieg się pokomplikował. Może to przez to okres się spóznia ? dodatkowo pózniejsze gojenie się rany też mogły hormony roztroić. Ja już paniki czasami dostaję, bo naprawdę chciałem być odpowiedzialny, bo wiem, że nie nadaję się na ojca. I jak sobie wyobrażę, że jakimś cudem dziewczyna jest w ciązy to ja paniki dostaję
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
-
Nie zauważyłem , że jest podobny temat
- Celine Marie
Bardzo możliwe ,że okres się jej spóźnia przez ten ząb,wiadomo to stres ,spokojnie,przyjdzie w swoim czasie 

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Ale żeby aż 2 tygodnie ? panikuję trochę, bo jestesmy 4 lata i to pierwszy raz kiedy spóznia się aż tak długo. Wiem, że pewnie zachowuje się jak nastolatek z bravo girl, ale w nerwicy to nie takie rzeczy sobie wkręcałemCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:21Bardzo możliwe ,że okres się jej spóźnia przez ten ząb,wiadomo to stres ,spokojnie,przyjdzie w swoim czasie![]()
- Celine Marie
4 lata bez seksu? wowtomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:24Ale żeby aż 2 tygodnie ? panikuję trochę, bo jestesmy 4 lata i to pierwszy raz kiedy spóznia się aż tak długo. Wiem, że pewnie zachowuje się jak nastolatek z bravo girl, ale w nerwicy to nie takie rzeczy sobie wkręcałemCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:21Bardzo możliwe ,że okres się jej spóźnia przez ten ząb,wiadomo to stres ,spokojnie,przyjdzie w swoim czasie![]()

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Nie no seks jest, ale bez penetracjiCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:274 lata bez seksu? wowtomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:24Ale żeby aż 2 tygodnie ? panikuję trochę, bo jestesmy 4 lata i to pierwszy raz kiedy spóznia się aż tak długo. Wiem, że pewnie zachowuje się jak nastolatek z bravo girl, ale w nerwicy to nie takie rzeczy sobie wkręcałemCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:21Bardzo możliwe ,że okres się jej spóźnia przez ten ząb,wiadomo to stres ,spokojnie,przyjdzie w swoim czasie![]()
dwa tygodnie to niedużo u młodych dziewczyn,może się nawet spóźniać i miesiące
a niepokalane poczęcie jest tylko w Biblii
![]()

- Celine Marie
Myślałam,że macie mniej lat skoro nie uprawiacie seksu (czy uprawiacie bo się pogubiłam?) po 4 latach związku .Przecież możecie się zabezpieczać,ona,Ty lub razem nawettomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:29Nie no seks jest, ale bez penetracjiCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:274 lata bez seksu? wowtomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:24
Ale żeby aż 2 tygodnie ? panikuję trochę, bo jestesmy 4 lata i to pierwszy raz kiedy spóznia się aż tak długo. Wiem, że pewnie zachowuje się jak nastolatek z bravo girl, ale w nerwicy to nie takie rzeczy sobie wkręcałemdwa tygodnie to niedużo u młodych dziewczyn,może się nawet spóźniać i miesiące
![]()
można to nazwać przeciez czynnościami seksualnymi Oboje za bardzo ciązy się boimy, a takie pieszczoty w zupełności wystarczają nam obu. 24 lata to w sumie już nie takie młode dziewczę na pewno nie nastolatka
![]()

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
No uprawiamy, ale bez penetracji. Chyba można nazwać takie coś seksem Po prostu takie pieszczoty,a jeśli chodzi o zabezpieczanie się to nie ufam temu zwłaszcza w nerwicy. Na początku uprawialiśmy pełen seks przez jakiś pierwszy rok, ale potem stwierdziliśmy, że za bardzo nie chcemy dziecka i po co ryzykować nawet z zabezpieczeniemCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:34Myślałam,że macie mniej lat skoro nie uprawiacie seksu (czy uprawiacie bo się pogubiłam?) po 4 latach związku .Przecież możecie się zabezpieczać,ona,Ty lub razem nawettomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:29Nie no seks jest, ale bez penetracjiCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:27
4 lata bez seksu? wowdwa tygodnie to niedużo u młodych dziewczyn,może się nawet spóźniać i miesiące
![]()
można to nazwać przeciez czynnościami seksualnymi Oboje za bardzo ciązy się boimy, a takie pieszczoty w zupełności wystarczają nam obu. 24 lata to w sumie już nie takie młode dziewczę na pewno nie nastolatka
![]()
![]()
- Celine Marie
W sumie to Wasza sprawa ale jakby każdy z nerwicą nie uprawiał seksu to by ludzi na świecie nie było ,a zabezpieczenia są skuteczne jeśli się je prawidłowo używatomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:42No uprawiamy, ale bez penetracji. Chyba można nazwać takie coś seksem Po prostu takie pieszczoty,a jeśli chodzi o zabezpieczanie się to nie ufam temu zwłaszcza w nerwicy. Na początku uprawialiśmy pełen seks przez jakiś pierwszy rok, ale potem stwierdziliśmy, że za bardzo nie chcemy dziecka i po co ryzykować nawet z zabezpieczeniemCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:34Myślałam,że macie mniej lat skoro nie uprawiacie seksu (czy uprawiacie bo się pogubiłam?) po 4 latach związku .Przecież możecie się zabezpieczać,ona,Ty lub razem nawettomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:29
Nie no seks jest, ale bez penetracjimożna to nazwać przeciez czynnościami seksualnymi Oboje za bardzo ciązy się boimy, a takie pieszczoty w zupełności wystarczają nam obu. 24 lata to w sumie już nie takie młode dziewczę na pewno nie nastolatka
![]()
![]()

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
No niech będzie sam nie znam tych definicji do końcaCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:49W sumie to Wasza sprawa ale jakby każdy z nerwicą nie uprawiał seksu to by ludzi na świecie nie było ,a zabezpieczenia są skuteczne jeśli się je prawidłowo używatomek19932304 pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:42No uprawiamy, ale bez penetracji. Chyba można nazwać takie coś seksem Po prostu takie pieszczoty,a jeśli chodzi o zabezpieczanie się to nie ufam temu zwłaszcza w nerwicy. Na początku uprawialiśmy pełen seks przez jakiś pierwszy rok, ale potem stwierdziliśmy, że za bardzo nie chcemy dziecka i po co ryzykować nawet z zabezpieczeniemCeline Marie pisze: ↑17 kwietnia 2018, o 00:34
Myślałam,że macie mniej lat skoro nie uprawiacie seksu (czy uprawiacie bo się pogubiłam?) po 4 latach związku .Przecież możecie się zabezpieczać,ona,Ty lub razem nawet![]()
Wy uprawiacie petting bo seks to jednak penetracja
![]()

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Tomek stres powoduje roztrojenie hormonów.Moglo ją wstrzymać przez to.
Nie wymyślaj już sobie i nie wkręcaj się zbyt do przodu....
Niech sobie zrobi test ciążowy.Roznie to z nimi jest ale powinno Was to uspokoić.Z krwi też można.
Ja nie miałam okresu przez długi czas jak moja nerwa się zaczęła.Nie miałam 2-3 miesiące potem był i znowu.
Teraz jest lepiej.
Też się bałam jak cholera ale chłopak i już mąż był pozytywnie nastawiony na to.
Tylko nie ja.
Uspokujcie nerwy.I nie bójcie się aż tak bo tracicie całą przyjemność z sexu.
Nie wymyślaj już sobie i nie wkręcaj się zbyt do przodu....
Niech sobie zrobi test ciążowy.Roznie to z nimi jest ale powinno Was to uspokoić.Z krwi też można.
Ja nie miałam okresu przez długi czas jak moja nerwa się zaczęła.Nie miałam 2-3 miesiące potem był i znowu.
Teraz jest lepiej.
Też się bałam jak cholera ale chłopak i już mąż był pozytywnie nastawiony na to.
Tylko nie ja.
Uspokujcie nerwy.I nie bójcie się aż tak bo tracicie całą przyjemność z sexu.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- eyeswithoutaface
- Moderator
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w waszym wypadku jest właściwie zerowe
Także zamiast martwić się na zapas, kup dziewczynie test ciążowy. Oboje się uspokoicie widząc jedna smutna kreskę
Dwa tygodnie po planowanym terminie okresu to czas w którym ciąża wyjdzie na teście na 100%, nawet na najtańszym płytkowym
Lec do apteki! Pozdrawiam 

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- Marcin12345
Zero szans na ciążę.