Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Co polecacie na zaburzenia lękowe ?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Pawelek19877
Nowy Użytkownik

6 marca 2025, o 21:19

Jakie antydepresanty przeciwlękowe polecacie na zaburzenia lękowe ?
Awatar użytkownika
Aksyloksa
Zarejestrowany Użytkownik

6 marca 2025, o 21:48

Najlepiej poradzić się psychiatry
Jestem pewna że wiele osób stąd może opisać swoje pozytywne doświadczenia z lekami(również ja) ale każdy ma indywidualne potrzeby i inne problemy, co trzeba brać pod uwagę np na mnie SSRI nie działają dobrze, mimo że u wielu osób działają świetnie i są to dobre leki, psychiatra powinien wysłuchać Cię i zgodnie z Twoim stylem życia, tym czym się zajmujesz, jakie masz problemy itd dobrać coś odpowiedniego
Fighting for better life
misia098.
Nowy Użytkownik

7 marca 2025, o 08:38

Ja dostałam brintellix a wcześniej brałam parogen, oba leki bardzo pomogły, ale każdy będzie się czuć inaczej więc to psychiatra musi sam zdecydować.
Sylwiamm
Nowy Użytkownik

29 marca 2025, o 16:24

#misia098 jak u Ciebie po tym leku? Tez go dostalam.
KamilM94
Nowy Użytkownik

29 marca 2025, o 17:10

Nie słuchaj sugestii użytkowników forum, tylko udaj się do specjalisty. Bo to co dziala na Jasia może nie zadziałać na Stasia. A leki to nie ziółka, wiele z nich uzależnia, a najgorzej uzależnić się od leku, który nie jest Ci potrzebny co może skutkować odwrotnym efektem i tylko pogorszyć stan.
Ja mimo, że jestem nowym użytkownikiem to jednak zażyłem już chyba cała tablice mendelejewa przez 21 lat i wiem co mówię. I w dodatku powiem Ci, że to co nie działało na mnie 10 lat temu i czułem tylko skutki ubocznege to teraz mi pomaga bez odczuwalnych skutków ubocznych. Dlatego jak wyżej napisałem, lepiej się poradź.specjalisty :)
ODPOWIEDZ