Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Podsłuchy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, tak się złożyło że maluję od kilku dni w sądzie i poznałem Panią która tam pracuje na portierni. Ogólnie bardzo miła Pani.. Bardzo rozgadana., mówiła że na 2 grupę inwalidzka i wogole i tak sobie dorabia. Dzisiaj zacząłem z nią gadać a ta do mnie że wszystkie sprzątaczki z sądu na nią knuja, że założyli jej podsłuchy w telefonie, że oczerniają ją poprzez piosenki na YouTubie, że z kimś rozmawia a potem słyszy słowa tej piosenki na Yt.. Ogólnie byłem ciężko w szoku jak mi zaczęła to wszystko opowiadać. Myślicie że to schizofrenia?
Per aspara ad astra
-
No nic, to było dla mnie aż tak dziwne co mówiła że zacząłem sobie wkrecac że to jakieś moje urojenia
ale nawet szef mówił że jest jakaś dziwna bo w kolo mówi to samo. Ale czy z diagnoza może pracować w ochronie i mieć w dodatku paralizator?

Per aspara ad astra
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Samo to że ma grupę o czymś już może świadczyć 

- bbea
- Forumowy szyderca
Pewnie nie powinna:) Ale fakt jest taki ze ona może miec shcizofrenie a nie ty.
- Celine Marie
Na 9 miliardów ludzi na świecie tylu ma kuku na muniu,że byśmy musieli wystrzelić się w kosmos ,żeby z nimi nie obcować,kto wie co np.takiemu siedzi w głowie w kolejce do kasy czy w przedziale w pociągu (to tylko przykłady) .Olewaj
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- perła
Rozbawił mnie ten post a zwłaszcza pytanie o to czy może mieć paralizator☺ Mam znajomego ze schizofrenia i tez mi wkręcić ze Ruskie go obserwują i maja wielkie satelity w lesie. Na początku myślałam że ćpa bo nie wiedziałam nic o schizofrenii. Ale od początków jego choroby minęło 3-4 lata i teraz jest ok i pracuje i d obrzeżach się ma. Jego leczenie było by krótsze tylko jak się poprawia to czasem przestają brać leki i jest nawrót a oni sami nie widzą ze coś jest nie tak tylko otoczenie. Bynajmniej tak mi mówił jak się go zapytałam czemu nie zgłosił się do lekarza jak było gorzej a on mówił ze on tego nie widział tylko jego siostra