Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Piszczenie w głowie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
quetra
Nowy Użytkownik

16 czerwca 2025, o 18:30

Hej!

Otóż w czwartek na ranem obudziłem się z piskiem w głowie (miewałem go już wcześniej ale tym razem jakby sie "nie wygasił") od tamtej pory pisk słyszę przez cały czas. Wystarczy cicho nastawiona muzyka i jestem w stanie go zagłuszyć, ale w zupełnej ciszy lub przy lekkim szumie z ulicy cały czas słyszę pisk. Idę na badanie do laryngologa i audiologa, ale nietety mam tendencję do nerwicy (ataki duszności, kołatanie serca).

Przez ostatnie dni byłem w stanie stresu i bałem się o swoje zdrowie. Może to jest efekt tego? Póki co pisk nie przekszadza mi w zasypianiu. Dodatkowo biorę Asentre 50 mg od tygodnie.

Czy jest w ogóle sposób aby ten pisk zmniejszyć???

Dzięki i pozdrawiam
ODPOWIEDZ